Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők sokkal jobban elfogadóak a külső tekintetében?
Ez is szélsőség, amit leírtál most.
Ugyanez fordítva, ami nagyon gyakran feltűnik ezen az oldalon, hogy a nőknek sokkal nagyobb az elvárása külső tekintetében, míg a férfiaknak nem. Tök ugyanez.
Mi van? Aranyközépút nem létezik emberek?
Tudod,a hormonok dolgoznak. Ezert mondjak,h a noket nem lehet megerteni. Soxor en se ertem sajat magam.
A testszaga is befolyasol az illetonek meg a hangja,meg a kisugarzasa,a rezgesszintje. A vonzodas nem centikkel merheto ,nem lehet objektiven tekinteni erre a temara.
Szerintem teljesen jól látod, ezért nem értem sosem az itteni incel hisztit..
A férfiaknak a vonzalomhoz kell, hogy a nő (számukra) szép legyen.
A nőknél ezt csomó dologgal ki lehet váltani.
A férfiakat nem érdekli, hogy egy nő vicces, vagy jó dumás vagy jó karrierje van, pénze, se hogy családcentrikus, se az önbizalom, amég nem szép...
Mindaddig a nőknek akkor is vonzóak a fent sorolt férfiak, ha nem azok.
Ezért nem értem, hogy tényleg az itt síró férfiak ebből egyiket se tudják hozni?
Vicces hogy a valóságot pontosan megfordítva… 😀
Nem mondom hogy a férfiaknak megfelel akármelyik tehén nő. De a nők 1000x felszínesebbek
"A férfiakat nem érdekli, hogy egy nő vicces, vagy jó dumás vagy jó karrierje van, pénze, se hogy családcentrikus, se az önbizalom, amég nem szép...
Mindaddig a nőknek akkor is vonzóak a fent sorolt férfiak, ha nem azok.
Ezért nem értem, hogy tényleg az itt síró férfiak ebből egyiket se tudják hozni?"
De... most nem azért, de nekem minek kéne egy vicces faszi, akinek csak egy picsa meg egy mell vagyok?
Tudom, hogy ezzel a pasikat akarod nyugtatni, de nőként elkeserítő, hogy a férfinak nem számít az ember, aki vagyok, csak az, milyen a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!