Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg az a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy őt boldoggá tegye a férfi és az másodlagos, hogy a férfi mit szeretne?
Nagyon sokszor, hallom, látom, hogy a nők azért vannak a pasival mert az meg tesz értük minden olyat amit a nők akarnak.
Amint nem szakítás, megcsalás.
Egy kapcsolatban egy nőnek az tényleg másodlagos, hogy ő is boldoggá tegye a férfit? Örüljön a férfi, hogy a nő egyáltalán szóba állt vele?
A mai Európai és Amerikai kultúrában igen. Az Ázsiai kultúrában még nem. Ott az a lényegesebb, hogy a férfi mit szeretne egy nőtől.
Ezért lett óriási őrület az ázsiai nők iránt.
14#
Itt a férfiak 90% szívből gyűlöl mindent, amit a nők úgy általában szeretnek, és meg vannak győződve róla, hogy a férfiak mindent csak kényszerből tesznek. Közben meg a férfiak is szeretnek utazni, wellnessezni, városban kajálni, és Netflixen sem csak a véres, darabolós, robbantgatós akciót szeretik.
A logika szerintem az, hogy ha látnak néha férfiakat, akik "megtesznek" valamit, pl mennek nyaralni a csajukkal, akkor azt óriási áldozatnak hiszik a férfi részéről és nem értik, hogy vajon a nő mit tesz ezért cserébe. :D
Ázsiai kultúra? Pontosabban?
Mert én pont tegnap olvastam AmItheAsshole kategóriában a kommenteknél, hogy az egyik ázsiai kijelentette, hogy náluk nem szokás másnapos kaját enni, a másik ázsiai rákontrázott, hogy náluk meg pont igen.
14# te nem ilyen vagy akkor, de miért általánosítasz és miért állítod be úgy, hogy minden nő olyan mint te??
A példád jó: Arra gondolsz, hogy a nőt vigye wellnesezni, vegyen neki gyémánt gyűrűt meg toronyórát lánccal?
Igen erre is gondoltam, meg a lelki kihasználásra. Nevettessél meg munka után mert igénylem, ha nem akkor elhagylak.
Ha panaszkodok hallgassál meg.
Fordított esetben nagyon sokszor nem kíváncsi a nő a férfi babára, megnevettetni meg végképp nem fogja a nő a férfit..
Én inkább szomorú tapasztalatoknak mondanám.
Sok nő ilyen itt a gyakorin mégis minden nő tökéletesnek állítja be magát. Az összes férfi aki le merte írni, hogy ő is tapasztalt hasonlót azonnal le lett pontozva.
Ez mutatja, hogy milyenek a nők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!