Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken mentünk volna randizni. Hétfőn eltörtem a lábam. Letiltott. Mit rontottam el?
Badoon volt egy match-em egy elsőre szimpatikus sráccal. Egy hetet írogattunk és megbeszéltünk egy közös találkozót most péntekre. Úgy volt hogy egy kávé és süti mellett beszélgetünk.
Viszont én kutyasétáltatás közben hétfőn eltörtem a lábamat és jelenleg fekvőgipszben vagyok. Így kedden lefújtam a randit. Képet is küldtem neki a gipszelt lábamról. Ma délelőtt annyit kaptam válaszként, hogy elege van a sok kamus g e ciből és letiltott.
A lábtörésen kívül mit rontottam el? Hogy kellett volna ezt lekommunikálnom ha nem így?
Én 26N ő 31F.
Jobbulást!
Semmit nem rontottál el és szerintem ne is bánd, hogy egy ilyen hülyére nem kell több időt pazarolni.
Sajnálom, hogy nem jött össze. Viszont a jó hír, hogy most van esélyed megismerkedni velem! Küldj egy képet légyszi + rövid leírást magadról, hogy megmondjam jobbra vagy balra húzlak téged!
36/F
Felajánlottál másik időpontot vagy csak küldtél egy gipszelt lábról egy fotót? Kicsit részletesebben írjad le....
44F
Ne vedd a lelkedre.
1. Idegileg nem stabil.
2. Idegesítő tud lenni, ha egy nővel hetekig írogat az ember és utána:
a. elköszön
b. soha sem ér rá találkozni
c. offol
d. eltöti a lábát, beteg a gyereke, ....
Ha valaki ezeket 100x átélte letilt. Na és? Most ráérsz mással chetelni.
Utána pedig cicaharapás végett lemondani a randevút.
Hát nem sok empátia szorult belé az biztos, de valószínűleg már tényleg sokat csalódott, kitudja mikkel rázták már le.
A másik verzió hogy lehet nem volt kedve kivárni míg felépülsz a randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!