Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken mentünk volna randizni. Hétfőn eltörtem a lábam. Letiltott. Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Badoon volt egy match-em egy elsőre szimpatikus sráccal. Egy hetet írogattunk és megbeszéltünk egy közös találkozót most péntekre. Úgy volt hogy egy kávé és süti mellett beszélgetünk.
Viszont én kutyasétáltatás közben hétfőn eltörtem a lábamat és jelenleg fekvőgipszben vagyok. Így kedden lefújtam a randit. Képet is küldtem neki a gipszelt lábamról. Ma délelőtt annyit kaptam válaszként, hogy elege van a sok kamus g e ciből és letiltott.
A lábtörésen kívül mit rontottam el? Hogy kellett volna ezt lekommunikálnom ha nem így?
Én 26N ő 31F.
2024. febr. 21. 13:32
1/17 anonim válasza:
Nem kapott nőt, eddig mindig átvágták és azt hitte, te is átvágod. Jobb, ha az ilyen hisztis fiútkat elkerülöd.
3/17 anonim válasza:
Nem rontottál el semmit, csak nem hitte el, mert azt hitte "kamuzol". Elvégre egy lábtörés nem egy mindennapos dolog. Az már az ő dolga, hogy miért hitte azt, hogy kamuzol. Lehet sok csalódás érte már.
4/17 anonim válasza:
Semmit nem rontottál el, örülj, hogy megszabadultál egy ilyen bizalmatlan sráctól.
5/17 anonim válasza:
Csak egy újabb bolond...örülj neki hogy most kiderült.
7/17 anonim válasza:
Balszerencsésen alakult. Tehát jobb, ha most lezárult - még időben.
Nem rontottál el semmit, nyugodj meg!
8/17 anonim válasza:
Szerintem sokan nem mentek el randira, vagy lemondták. Szóval ez van, sajnálom
9/17 anonim válasza:
Mit ne mondjak,elég nagy k@cs@g.
10/17 anonim válasza:
Bátran kijelenthetjük hogy jobban is jársz ha egy ilyen férfit mégse ismersz meg jobban. 😃👍🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!