Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza napok óta? Mit rontottam el? Hogy tehetném jóvá?
Egyik buliban ismerkedtünk meg egy barátunkon keresztül,aki neki a legjobb barátnője. De ott nem tudtunk sokat beszélni. Ezért másnaptól elkezdtünk neten ,instagramon irogatni egymással. Nagyon jól ment, rengeteget írtunk egymásnak, kapott tőlem egy-két bókot is, jól esett neki. Érdeklődött ő is irántam, szóval nem egyoldalú volt.Hosszú üzeneteket és válaszokat adott. Gyorsan el is hívtam egy italra ,azt mondta hogy szeretne,de a napokban tényleg nem tud (sokat tanul amúgy), de egy napra megbeszélhetjük.Ment folyamatosan az irogatás. Egyik este szerintem elkövettem egy nagy hibát. Elmentünk barátokkal bulizni, őt is hívta a barátnője ,de inkább otthon maradt.Igazából én inkább a csajjal akartam volna találkozni kettesben a buli helyett, de mivel nem akart,így elmentem a barátokkal bulizni. Így amikor kimentem a városba a barátokkal, folyamatosan ugye jöttek tőle a kilométeres szövegek,aminek én nagyon örültem (végre egy csaj aki nem csak 2 szavas válaszokat ad). De mivel a barátaimmal voltam,nem szép társaságban folyamatosan a telefont nyomkodni.Így leírtam neki hogy bocsi ha lassabban válaszolok, bulizni vagyok.Azt mondta semmi gond, nem sürgetlek.
Na és aztán jött szerintem egy hiba amit elkövettem. A következő hatalmas szövegét csak elolvastam de nem írtam neki vissza semmit a buli elejétől a végéig (5-6 órán keresztül).Még arra se válaszoltam neki hogy hol vagyok. És itt baxtam el, legalább annyit leírhattam volna neki hogy bulizni vagyok,ha hazaértem válaszolok. De nem tettem és hibát követtem el.Biztos hogy rosszul eshetett neki. Amikor hazaértem a buliból akkor vettem elő a telot hogy írjak neki. Másnap válaszolt is, minden a normál szerint folytatódott. Semmi jele nem volt annak hogy haragudott volna. Leírtam neki ,mindent hol voltam,milyen volt stb stb hosszan. Ő is válaszolt,szép valaszokat adott. Tehát megnyugodtam hogy nem haragszik. Viszont egy dolgot észrevettem. Annyira hosszú válaszokat nem adott mint a buli előtti napokon. Na és ettől a naptól kezdett csökkenni az egész. Kedvesen,nyitottan, de egyre ritkábban válaszolt az üzeneteimre és egyre kisebb szövegekkel.Először azt gondoltam hogy biztos tanul, mert elküldte a munkáját is. Nem kis szövegekkel válaszolt így sem , de akkorákat nem írt mint a buli előtt. És így napról napra egyre ritkábban válaszolt az üzeneteimre. De az utolsó válasza hozzám tök kedves volt és hosszú. Az utolsó üzenetem amit megnézett az az volt hogy leírtam neki valamit ami neki lehet rosszul esett(valóban nem tudom,de lehetséges): mivel a közös barátunkról témáztunk ezért az utolsó üzenetére azt válaszoltam hogy milyen sokáig lehetett összeveszve a legjobb barátnőjével (akin keresztül ismerkedtünk meg) hogy még csak most jelent meg a baráti körünkben. (Amúgy évekig össze voltak veszve ha jól tudom, ezért nem jött velünk soha a csaj.) Ezt az üzenetet látta. 4 percre rá megkérdeztem tőle hogy akkor mikor szeretné hogy találkozzunk? Sokkal szebb lenne élőben beszélgetni ezekről a témákról ,mint itt neten. Ezt is elmondtam neki.Na és ezt az üzenetet még csak meg se nézte 24 órán keresztül . És mostmár lassan ott tartunk hogy 2 napja meg se nézi. Ma leírtam neki ezt: "Remélem hogy nem haragszol rám. Bocsánatot szeretnék kérni tőled ha valami olyat mondtam neked,ami nem esett jól. Nincs szándékomban megsérteni téged. Mivel nem ismerlek eléggé,ezért nincs ötletem miért szakítottad meg velem ennyire váratlanul a kapcsolatot." 12 órája elküldtem ezt az üzenetet neki de semmi válasz,meg se nézi. De fenn van néha,mert észrevettem hogy néha lájkol frissen felrakott képeket. Csak direkt nem nézi meg amit írtam. Csak találgatni tudom az okot,de nagyon kíváncsi vagyok mi állhat a háttérben.
És tényleg váratlan volt, tényleg semmi jele nem volt annak hogy többé soha vissza se ír, meg se nézi. Tök jól ment a beszélgetés és ő csak hírtelen megszakította.
Mit csináljak? Nagyon kell nekem ez a lány, nagyon jól kijövünk egymással és ő tényleg az esetem.Örültem hogy végre ilyen lány aki kell nekem. Nem tudok aludni az idegességtől, nem bírom elviselni hogy minden előjel és ok nélkül lelépett.
Arra is gondoltam még hogy beszéljek e a közös barátunkkal (az ő legjobb barátnőjével), de úgy hogy köztünk maradjon a dolog. Amúgy a csaj nekem is nagyon jó barátom,de nem legjobb. Csak attól félek ha beszélek a csaj barátommal akkor majd elmondja a csajnak,mivel ugye lejobb barátnők, meg még az összes barátunknak is elmondjak. Akkor aztán éghet a pofám.
Semmit nem rontottál el, ne emészd magad.
Sajnos ez a lánynak te nem tetszel, leszar téged.
Unalmában írogatott veled csak, esze ágában nincs találkozni veled.
Ilyen nyalizós üzeneteket meg végképp ne küldj, nehogy már bocsánatot kérj tőle a semmiért.
2 napja még csak be sem láttamoz, unalmában meg az üzenőfalat pörgeti, szót sem érdemel az ilyen.
Felejtsd el és tilts le, ne legyél csicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!