Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja szakítottunk a barátommal. én rontottam el. Hogyan szerezhetném vissza? (lent bővebben)
Szerintem mindenképp jó ötelt, ha áthívod. Pótold azokat a mulasztásokat amit elkövettél. Mutasd be. Mond el neki mindezt, mond el, hogy hülye voltál, kérj bocsánatot, légy őszinte és mond el neki, hogy nem akarod elveszíteni.
Ha érez még irántad valamit, akkor jó esély van rá, hogy összejöttök újra.
Kedves kérdező!
én azért vagyok itt, hogy ingyen és bérmetve segítsek az embereknek a Tarot kártyám bölcsességének köszönhetően!
Lehet ez itt furcsa módszrnek számít és majd lepontoznak, de ha hiszel benen és te magad kérsz rá, h nézzem meg mit üzen a kártya, akkor szívesen megteszem...
Tipikus!Mikor már elvesztetted akkor döbbensz rá,hogy milyen fontos is volt neked és,hogy milyen nagyon szereted!Szakítás előtt miért nem tudtál így gondolkodni?És Normálisan viselkedni vele?
Nézd ha azt mondta,hogy nem tudna ezek után együtt lenni veled akkor minek görcsölsz?
Elcseszted és ennyi.Legközelebb ha összejössz valakivel nem így fogsz viselkedni.Gondolom tanultál a hibáidból.Maradjatok csak barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!