Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el, hogy ilyen reakciót kaptam a lánytól? (Lent a link a beszélgetésről készült képhez)
2023. nov. 29. 21:04
1/45 anonim válasza:
Én nem azon agyalnék, hogy mit rontottam el, hanem örülnék, hogy egy ilyen primitív liba nem akar tölem semmit. Vagy nálad ez a szint?
2/45 anonim válasza:
Annyit rontottál el, hogy erőltetted a társaságodat úgy a nőre, hogy leírta, hogy egyszerre csak 1 férfival szeretne ismerkedni, tehát te csak B terv vagy. Azért húzott jobbra, ha nem jönne össze az A terv.
6/45 anonim válasza:
Ez egy fogyatekos nemnormalis idiota. Nem szoktad meg meg hogy hogy sok ilyen van? Gondolom akit igazan szeretett volna nem adja meg neki ugy a fszt ahogy szeretne, es probalt valaki palimadarat szerezni addig, ne te legyel az. Es szemelyesen ismerkedj! Ne tinderen...
7/45 anonim válasza:
Senki nem reagál a semmi miatt ilyen elmebeteg hisztis pics@ módon. Vagy elegánsan elhallgatasz részleteket, vagy ezt te szerkesztetted.
8/45 A kérdező kommentje:
Ember az egesz beszelgetes latszik a kepen, nincsen benne semmi szerkesztes.
2023. nov. 29. 22:09
9/45 anonim válasza:
Milyen egész beszélgetés? Gondolom fentebb is piszkáltad, hogy miért nem akar beszélgetni, aztán kiakadt a végén. Pedig nem egy agysebészet felfogni, hogy párba állt előtted valaki mással is, vele jól alakul a dolog, szóval most vele foglalkozik.
10/45 anonim válasza:
Nekem a kedvenc pillanatom amikor kiderül, hogy a képen azt a ritka kivétel nőt láthatjuk éppen, aki nem f*szról f*szra ül. Mintha ez manapság valami kegy vagy nagy érdem lenne. Szerintem jelöljük valami díjra vagy legalább egy medálra, megérdemli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!