Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit rontottam el, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el, hogy ilyen reakciót kaptam a lánytól? (Lent a link a beszélgetésről készült képhez)

Figyelt kérdés
[link]
2023. nov. 29. 21:04
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
84%

Oké, hogy kicsit túlreagálta / nem így kellett volna fogalmaznia a csajnak, de teljesen igaza volt. Elmondta, hogy nem szeretne veled foglalkozni, te meg nem tudtad elfogadni az elutasítást.

Jobbrahúzhatott véletlenül, azóta találhazott szimpatikusabbat, vagy csak simán nem jött be neki az, ahogy kezdted a beszélgetést. Legvalószínűbb a második opció. Jobbra húzott, aztán elkezdett alakulni valami mással. De még ha meg is gondolta magát (jobbra húzás után veled kapcsolatban), nincs jogod ezt számonkérni.

2023. nov. 29. 22:30
 12/45 anonim ***** válasza:
29%
10 es es sajnos viccen kivul mai tarsadalomba ez a ferfiak hibaja is hogy a nok ennyire elszalltak, mert ha nem lennenek bonyallal vegigszopkodva, meg sok kiehezett perverz ferfi nem rohanna igy utanuk, ok is leszallnanak a foldre. Ezt eredmenyezi ez a jo kis online elet.
2023. nov. 29. 22:30
 13/45 anonim ***** válasza:
80%

Kéne az előzmény is haversrác. Nyilván nem egyszer mondta el, hogy most épp ismerkedik mással, csak értelmi fogyatékos vagy ,és nem értetted meg elsőre.

Az ilyenek miatt lett a ghosting🤷‍♀️

2023. nov. 29. 22:35
 14/45 anonim ***** válasza:
48%

Itt igazából nem azon van a hangsúly, hogy piszkáltad e vagy sem, hanem azon, hogy nő létére hogy tudott ilyen alpári p*csa stílusban közölni a nemtetszését. Azt még megértem, hogy neki valami nem tetszett veled kapcsolatban, nyilván nem kell elfogadnia tőled semmit, nem köteles veled ismerkedni, de ezt kulturáltan is lehetett volna közölni, mondjuk megtartva a nőiességét. Ez szimplán egy nagyon ótvar stílus volt a nő részéről.

Nem tudom hány éves, de ezt a stílust én utoljára gimiben tapasztaltam 15-17 éves lányoktól, akik viszont köztudottan nagy r*bancok voltak, éppen olyanok, mint akikről ez a nő is ír a chat-ban. F*szról-f*szra ültek, és pont ugyanebben a stílusban beszéltek mindig. "adjál egy cigit g*ci" "fogyatékos gyökér", "f*szomat már" stb. Ezzel jól leírta magát.

Így bármilyen csinos is lenne, nekem már nem kéne az ilyen. Aztán még az is lehet, hogy ugyanaz a kis r*banc, mint akiket említett a beszélgetésben.

2023. nov. 29. 22:37
 15/45 anonim ***** válasza:
0%
Te semmit sem rontottál el, de ultra gáz, ha azt hiszed, hogy igen. De gondolom szep a csaj! Az a fontos úgyis
2023. nov. 29. 22:40
 16/45 anonim ***** válasza:
41%
ez melyik platform?
2023. nov. 29. 22:40
 17/45 A kérdező kommentje:
Facebook társkereső
2023. nov. 29. 22:51
 18/45 anonim ***** válasza:
81%

Azt rontottad el, hogy miután közölte a "nem"-et nekiálltál akadékoskodni, számon kérni (ettől még tényleg primitív volt).

Látszik, hogy rutintalan a csaj az ismerkedésben, más közli hogy nem és ha visszakérdez, akadékoskodik a másik fél akkor nem felbosszantja magát, hanem egyetlen pöccintéssel rányomja a tiltót és kész.

2023. nov. 29. 23:11
 19/45 anonim ***** válasza:
49%
Mi itt ennek sokan örülünk, hogy rutintalan volt a csaj. Így legalább megláthattuk a valódi énjét. És hogy mi áll sokszor a tiltások mögött, motiváció és hozzáállás az emberekhez. Enélkül legfeljebb csak egy újabb "miért tiltott le nem értem" kérdés születhetett volna csupán. Így viszont nyers és tömény pszichológia, társadalomtudomány ismeretekkel is gazdagodhatunk a társkereső nők lelkivilágáról.
2023. nov. 29. 23:16
 20/45 anonim ***** válasza:
46%

"hogy nő létére hogy tudott ilyen alpári p*csa stílusban közölni a nemtetszését"

Mi köze ahhoz a stílusnak, hogy nő? Fejtsd ki a szexizmusod.

2023. nov. 29. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!