Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit rontottam el, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el, hogy ilyen reakciót kaptam a lánytól? (Lent a link a beszélgetésről készült képhez)

Figyelt kérdés
[link]
2023. nov. 29. 21:04
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
40%
Az nem negatív, hogy az egyiket bekorlátozod, hogy hogyan viselkedhet, és ugyanazért a viselkedésért jobban lenézed? Kiscicám.
2023. nov. 30. 00:19
 32/45 anonim ***** válasza:
39%

30, na pl te most drámázol. Az nem csajos szerinted?

Az, hogy téged társadalmi elvárások szerint neveltek fel, a te bajod, ha ennyire betokosodott szemléletet okoz nálad. 4 milliárd férfiből szerinted mind ugyanolyan? Ha a férfiakra jellemzőnek tartott logika, racionalitás benned is meglenne, hangosan kacagnál ezen a badarságon.

2023. nov. 30. 00:23
 33/45 anonim ***** válasza:
32%

Hát téged most már jobban lenézlek, mint a nők többségét, mert láthatóan sokkal butább vagy az átlagnál, ha neked még mindig nem világos, hogy én mit akartam az előbb megértetni veled.

"Kiscicám".... Jézusom... Bebizonyítod te is látom, hogy a stílus maga az ember.

2023. nov. 30. 00:24
 34/45 anonim ***** válasza:
23%

Ha te lenézel, apafej, az nekem dicséret. Ha egy szexista lenéz, akkor valamit jól csinálok.

Pláne hogy érdemben nem is tudsz hozzászólni ahhoz, amit mondtam, de nem baj. Itt a fiúk nem annyira okosak. Ha nem tudnak mit mondani, elönti őket az érzelem, és személyeskednek.

Hagylak is, nem akartalak ennyire felzaklatni.

2023. nov. 30. 00:32
 35/45 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ezen ne is ragódj, mindegy mivel vívtad ki a haragját, egy normális értékrenddel rendelkező nő ilyen stílusban nem beszél.
2023. nov. 30. 01:04
 36/45 anonim ***** válasza:
54%

34

Olvass utána a tesztoszteronnak meg az ösztrogénnek, meg annak, hogy a ciklus mivel jár. Látni fogod, hogy vannak nemekbeli különbségek. Utána meg jöhetnek a finomabb eltérések, pl. sz érzelmek feldolgozása az agyban picit máshogy néz ki, vannak kis egyéb eltérések, stb

Utána meg megválaszolhatnád azt a kérdést, hogy az kommentjeid pontosan mennyit tettek hozzá a kérdéshez, minek provokálsz itt emberek? Ha kevesebb pipád lenne trollnak néznélek.

A kérdésre:

Engem is nagyon érdekelne az előzmény, nem létezik, hogy ennyi az egész. Ha már ezt belinkelted, ahol szerinted jó fényben vagy, akkor legyen már annyi bőr a képeden, hogy a többi részét is megmutatod.

2023. nov. 30. 01:48
 37/45 anonim ***** válasza:
81%

Oke,.a stílusa kicsit primitív, na jó, nem kicsit, nagyon...

De te miért nem értesz az első szóból, miből gondolod, hogy egy jobbra húzás után bármit is számonkérhetsz?

2023. nov. 30. 04:49
 38/45 anonim ***** válasza:
82%

Nem gyenge a csaj, de azzal kezdődött, hogy te baszogatod, és a finom elutasításra szívózással meg elszámoltatással reagálsz. Az elutasító válaszára a normál reakció annyi lett volna, hogy oké, akkor később esetleg még majd rádírhatok?

Ha nekiállsz elszámoltatni egy vadidegent, készülj fel rá, hogy el fognak küldeni a picsába, ehhez nem kell valami vérmes nőszemélynek lenni. Vagy ez, vagy tiltás szó nélkül.

2023. nov. 30. 05:01
 39/45 anonim ***** válasza:
76%

Végigolvastam a válaszokat, és teljesen elképedtem, hogy majd 40 hsz közül egy sem értelmes annyira, hogy felfogja min akadt ki a csaj? Én is kiakadtam volna, de nem anyázok, hanem bontom a matcht.

Nem úgy megy, hogy egy embert húzunk jobbra, azt az egyet, akivel beszélgetni szeretnénk, hanem minden TALÁN SZIMPATIKUS emberkét, és ezekből NEM EGYBŐL lesz match, hanem amikor ő is jobbra húz! Ez nem azt jelenti, hogy abban a pillanatban, mikor match lett húztam jobbra, lehet hónapos eltérés is akár a kettő közt. Konkrétan ezt a társkeresőt nem ismerem, de tinderen, badoon így megy. Egyébként későbbre is teljesen oké, ha jobbra húz embereket, hátha nem jön össze azzal, akivel beszélget, vagy akkor még talán nem is volt annyira szimpatikus, akivel beszélgetett, viszont ha talál egy normálisnak látszót, aki ÍRÁSBAN is szimpatikus lesz, és csak egyre jobban szimpi, teljesen normális, ha a többit hanyagolja miatta.

De sima lekoptatós szöveg lehetett, vagy akár csak ha épp nincs kedve veled beszélgetni, akkor te befogod és nem erőszakoskodsz, nem vonod kérdőre, mert SEMMIVEL nem tartozik neked azért, mert egy pillanatra normálisnak talált, ezt a véleményét BÁRMIKOR megváltoztathatja, és meg sem kell indokolnia neked, mitől lettél ellenszenves. Egyszerűen oddébb áll, nem reagál, vagy it még jófej is volt, és elmondta, hogy mi jár a fejében, és akkor te csöndben normális ember módjára ELFOGADOD. Ez így megy normális embereknél, az ismerkedés addig tart, amíg a másik szeretné, és nem köteles megmagyarázni, hogy miért nem szeretné tovább. Itt megmagyarázta, te meg ostoba erőszakos sggfej voltál, látszik a kattanás a fejedben. Én is nemrég futottam bele ilyenbe, gondolom nálad is ez van, ezért nem bírtál magaddal:

Szimpatikus volt egy 120kg+os srác, ócska háttér, szegénység áradt a képből, de értelem látszott a tekintetében, plusz helyesen írt. Millió matchem volt, több megválaszolatlan üzenetem, de gondoltam, hú, de normális a tekintete, jobbra húztam, és match lett, írt is, de ott már valami nem volt oké, keserű volt és később jobban az lett, folyamatosan húzott le, majd a végén még dühös is lett, hogy nekem lehet megfelelni, mert neki gyári munkásként műszakozva 120+osan és szegényen, furcsa keserűséggel nem sikerült. Többet a közelébe sem megyek a típusnak. Az ilyeneknek alig van matche, és azt hiszik tartozik nekik a másik, mert jobbra húzták őket és életük szerelmét kell beléjük látni, és már elvárásaik sem lehetnek, mikor ez összesen annyit jelent, hogy észrevesszünk titeket, mint az utcán, kicsit tovább nézünk, és azt gondoljuk, hm, ez a srác helyes. De az utcán van 50 másik, akiről ezt gondoljuk, szinte semmit sem jelent, és nem kell, hogy 10 perc múlva is úgy gondoljuk, hogy helyes vagy normális. Akinek baj van a fejében, az az ilyet nem fogja fel(sem az, akinek ritkán jut ilyen is, mert az önbizalomhiány miatt torzult személyisége magasabb jelentőséget tulajdonít a történésnek, de nincs magasabb jelentése, és ezt akarja behajtani a másikon, a saját csalódását, amiatt érzett keserűségét)

Ja amúgy a csaj nyilván közönséges, kicsit erőszakosabb az átlagnál, de ha mondjuk ismerősök is vagytok, vagy ilyesmi, kicsit többet megenged magának, vagy talán rutintalan, az elején még engem is felháborított, de aztán az ember hozzászokik a kattantakhoz és vagy közömbös lesz, vagy pátyolgatja őket..

A nem, az nem. Főleg ha ilyen szép udvarias és még indokolt is. Kopj le, mikor mondják, normális emberek ezt teszik, de direkt kerested a konfliktust, rá akartad erőltetni magad a másikra. Egy matchért, NEM TARTOZIK NEKED semmivel, semmilyen kötelezettsége nincs feléd, nem jelent semmit és bármikor megszakíthatja. Fordítva is! Még csak írni sem kell, tök oké, ha a srác eltűnik akármikor vagy visszakozna, amikor még nem vagyunk kapcsolatban. Ha csak írkálunk, megírnia sem kell, hogy bocs, de nem, nemhogy indokolnia..

2023. nov. 30. 06:40
 40/45 anonim ***** válasza:
61%

Bár teljesen igazad van, a screenshoton lévő párbeszédnek részedről semmi értelme.

Soha senki sem fogja beismerni egy vadidegennek, hogy "azért húztalak jobbra, mert gondoltam ha nem jön be a másikkal az ismerkedés, akkor veled azért még meg tudom magamat hívatni egy kávéra pár nap múlva". Viszont akár az is lehet, hogy ugyanabban a "turnusban" húzott jobbra téged is, mint a másikat, csak a beszélgetés a másikkal jobban tetszett neki. Ebben pedig még erkölcsileg sincsen kivetnivaló, ez bárkivel, veled is előfordulhat.

Azt viszont fontos megértened, hogy egyik esetben sincs semmilyen alapod számonkérni egy idegen ember viselkedését veled szemben. Egyszerűen megköszönöd az eddig rád szánt idejét, és törlöd, aztán te is próbálkozol tovább.

Így mindenki jobban jár, mert te kevesebbet időt pazarolsz el feleslegesen, a nő pedig nem ábrándul ki az egész férfi nemből, nem kell a 100. ilyen vergődést elolvasnia.

Javaslom, hogy fogadd el, hogy az online ismerkedésnek ez az egyik velejárója, és ha nem tetszik, ahogyan a másik viselkedik veled, akkor ne megváltoztatni, ne számonkérni akard, hanem csak szakítsd meg vele a kapcsolatot, és kész.

2023. nov. 30. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!