Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggelre a lány lemondta a holnapi randinkat, azzal indokolva, hogy az elszólásaimból azt vette észre, hogy más az elképzelésünk egy párkapcsolatról. Szerintetek mit rontottam el?
Írta, hogy úgy érzi, hogy nem tudná megadni azt a kedvességet és szeretetet nekem amire vágyom, és tudja, hogy ezzel csak fájdalmat okozna nekem, ezért ne ismerkedjünk tovább.
Pedig egyáltalán nem tanúsítottam olyan magatartást vagy írtam valami olyat, hogy én szerelemre vágyom meg valamilyen 0-24-es babusgatásra.
Ellenben nagyon rosszul esett erre felkelni sajnos, pedig tudom, hogy korrektebb dolog ez mint a ghosting.
Tippre rájött arra, hogy nem jó az anyagi helyzeted és lepattintott.
Beszéltél a keresetedről, arról hogy hol laksz és milyen autód van?
1
Incel hülye gyerek, nem neked szól a kérdés.
Kérdező, valamit biztos nem írsz le nekünk, ami esetleg egy komolyabb indok lehetett a lánynak, hogy megszakítsa az ismerkedést veled. Olyan nincs, hogy neked fogalmad sincs. VAGY lehet, hogy titokban egyébként van barátja, és te kellettél ahhoz, hogy rájöjjön, hogy mégis inkább őt szereti. Ki tudja. Mi volt tegnap? Találkoztatok? Egyéb?
Tök korrekt volt, és enyhén fogalmazott, hogy ne bántson meg. Tuti valami bizarr veled, csak szegény régóta volt egyedül vagy nagyon akarta, hogy te legyél az igazi, próbálta rávenni magát a randira, de az ellenérzés erősebb volt.
Nem tudom mit akarsz, megmondta mi a gondja, csak lehet túl finoman fogalmazott és nem egyből szólt, ezért nem érted.. de a lényegen nem változtat, nem ő a te embered, majd találsz másik lányt.
Felesleges linkelni, ez amolyan szépelgő duma, ahol annyira számít az, hogy "nem akar fájdalmat okozni", hogy rögtön el is hajt.
Fordítok: "már most tudom, hogy nem akarok tőled semmit, nem jössz be, nincs kedvem még találkozni sem veled". A többi csak csomagolásként körülötte a selyempapír.
Felejtsd el.
Valószínűleg nem rontottál el semmit.
Online ismerkedésnél alapszabály, hogy minél előbb randira kell hívni a nőt és a lehető legkevesebbet beszélgetni online. Maximum akkor lehet egy kicsit többet dumálni, ha valami eszméletlen gördülékenyen megy a beszélgetés.
Ugyanis a következő van:
Amíg mi a nők melleit nézzük a képeken (mint ahogy leírták, és ennek semmi köze az érettséghez meg a kapcsolati tapasztalathoz, kedves #5), addig ők a red flageket gyűjtik. Ez olyan lehet, mint régebben a bélyeggyűjtés, vagy pénzérmék gyűjtése, manapság jó nagy divat. Minden egyes üzenettel, amit elküldesz, magad alatt vágod a fát. A legapróbb hülyeségekből képesek levonni a következtetést, hogy szint alatti vagy nekik, teljesen jelentéktelen megjegyzésekre építenek fel komplett teóriákat, mert olyan hűdejó emberismerők. Persze a kettős mérce itt is él, de ez már egy másik téma...
A lényeg, hogy ne levelezgess velük, 3-4 üzenetváltás után randira kell hívni őket. Ha nemet mond (szinte soha nem fordult elő velem), akkor viszlát (jó eséllyel még meg is gondolja magát!). Ha halasztást kér, akkor meg addig nem írsz neki, amíg a kért idő le nem telik, aztán rátértek a találkozószervezésére. Ennyi.
Valószínűleg elkezdett alakulni valami egy olyan emberrel, aki jobban tetszik neki nálad, esetleg amit írtak, hogy "nagyon akarta, hogy te legyél az igazi, próbálta rávenni magát a randira, de az ellenérzés erősebb volt."
Átérzem, hogy szar dolog ezt olvasni, de legalább a lehető legkevesebb idődet pazarolta el a lány, és jó előre szólt, ami amúgy ritka. Randi előtt egy-két órával szokták általában lemondani, de van, aki csak nem megy el és letiltja a kommunikációs csatornákat. Te ehhez képest egészen jól jártál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!