Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggelre a lány lemondta a holnapi randinkat, azzal indokolva, hogy az elszólásaimból azt vette észre, hogy más az elképzelésünk egy párkapcsolatról. Szerintetek mit rontottam el?
Írta, hogy úgy érzi, hogy nem tudná megadni azt a kedvességet és szeretetet nekem amire vágyom, és tudja, hogy ezzel csak fájdalmat okozna nekem, ezért ne ismerkedjünk tovább.
Pedig egyáltalán nem tanúsítottam olyan magatartást vagy írtam valami olyat, hogy én szerelemre vágyom meg valamilyen 0-24-es babusgatásra.
Ellenben nagyon rosszul esett erre felkelni sajnos, pedig tudom, hogy korrektebb dolog ez mint a ghosting.
Szerintem ez egy elutasito szoveg volt, ami nem akarta azt mondani, hogy megse tetszel, nem tudnek vonzodni hozzad
Na en ezert szeretem a ghostingot, valojaban az elutasitas faj, az is egy formaja.
Ne legyél naív értetlen kisgyerek.
Több vasat tartott a tűzben, és nem te jöttél ki győztesen.
Nem akar megbántani, ezért írja, hogy "jobbat érdemelsz". Nem kell magadra venni, majd a következő nővel jobb lesz.
Több értelme lenne, ha azt írnád le, hogy mit mondtál, nem azt, hogy mit nem mondtál....
bírom amikor valaki kifogásol valami, vagy nem kedvel valamit - és erre az a reakció, hogy felnagyítva beszélsz róla, hogy te 0-24-et nem akarsz... gondolom nem is erről volt szó. de ezt nem tudjuk meg.
Mit tudom én...valamiért nem voltál szimpi neki, és nem akart talizni. Ez korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!