Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blabla bala kérdése:
Mit tegyek, mikor nem ír vissza a lány?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal tök sokat beszéltem az elmúlt időben, volt,hogy ő kezdeményezte a beszélgetést, de mindig ő volt az, aki mondta, hogy most már mennie kell. Szimpatikusnak találtam.Gondoltam ráírok valami random dologgal kapcsolatban tegnap este, de ma még mindig nem jött le a chatfej sem.Reménykedtem benne, hogy írogatunk egy jót, aztán majd a végén lehet elhívom valahova. Minden héten találkozok vele több ember társaságában, eddig többnyire csak vele és még egy lannyal beszéltem. Következő alkalommal szerintetek ignoráljam mikor lenne lehetőségem vele beszélni, és csak akkor beszéljek vele, ha ő kezdeményezi? Meg most ha pl este visszaírna én már sajnos nem tudok hozzá úgy viszonyulni,mint eddig. Meg sajnos én érzem magam cikinek, pedig nem nekem kéne. Mit tanácsoltok csinálni?2023. dec. 20. 19:30
1/10 anonim válasza:
Várd meg, hogy kezdeményezz-e beszélgetést és ha eleget beszélgettek többször akkor hívd el randira. Ne online tedd meg inkább.
2/10 A kérdező kommentje:
De hát ezzel szerintem pont azt tudatja, hogy baromira nem érdeklem, ami meglep és fáj. Meg valahogy én nem is szívesen randizok egy olyan lánnyal, aki nem veszi a fáradságot, hogy visszaírjon.
2023. dec. 20. 19:46
3/10 anonim válasza:
Én meg nem randizom olyannal, akivel rendszeresen találkozunk és beszélgetünk, és olyan töketlen, hogy cseten akar randira hívni.
Honnan tudod, hogy olvasta? Vagy hogy ráír? Szóval ha nem válaszol azonnal, csak aznap este, akkor ez neked már nem fér bele? Megérett a világ a pusztulásra.
4/10 A kérdező kommentje:
Nyugii, akkor ez még belefér azt mondod, én értem. Köszi. Tehát ha nem ír továbbara sem, akkor kövi alkalommal szerinted menjek oda ugyan úgy, mint ha misem történt volna?
2023. dec. 20. 21:08
5/10 anonim válasza:
Hű te keményfiú, a nagy sértett önérzeted miatt nem lennél hajlandó a lehetőséggel foglalkozni amikor esetleg az adódna? Bocs, de ez óvodás durcásdöncike szint. Nem írt vissza, mert nem írt vissza. Mi a franckariáért chaten diskurálgattok amikor ismered személyesen??? Akkor kellett volna a társaságát keresned, szóval tartanod, beszélgetnetek, elérned hogy jól érezze magát a társaságodban.
6/10 anonim válasza:
Most többet ne írj neki, ír válaszolsz. Lehet ma dolga volt.
N 31
7/10 anonim válasza:
6. Persze .. mindenki rohadt elfoglalt. A nem viszonzott erdeklodes jele ez inkabb.
8/10 A kérdező kommentje:
Pont erre gondolok, hogy a nem viszonozott érdeklődés jele. Pont ezért nem tudom,hogy próbálkozzak e még.
2023. dec. 20. 22:13
9/10 anonim válasza:
Ez nem durcáskodás, szerintem igazad van. Te írtál neki vagyis érdeklődtést mutattál. Újra írni az már már zaklatás, ha nem veszi a lapot akkor nem kell írogatni. Viszont az is lehet, hogy tényleg valami olyan dolga akadt ami miatt nem tudott válaszolni ezért egyenlőre azt javaslom, ne tégy elhamarkodott lépést. Várd meg amíg jelentkezik. Már ha jelentkezik. Ha nem akkor nem akart, ez van. Ha jelentkezik és normális lesz akkor lehet folytatni akár élőben akár írásban, helyezetfüggő. De mindenképp most rajta a sor, hogy válaszoljon. Mert ha nem akar akkor élőben minek fogod zaklatni? Ugyanis ha valaki érdekel akkor tuti visszaírsz neki mihelyt tudsz. Ha valaki nem ír vissza akkor ne várd, hogy majd élőben meg ugrani fog az ajánlatodra.
10/10 anonim válasza:
7 én pl egész nap úton voltam, nem mindenki rohad kezébe telefonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!