Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tömören annyiról van szó, hogy egy buliban találkoztam egy lánnyal aki nekem nagyon bejön. Ott nem történt meg aminek meg kellett volna csak smároltunk. Rá pár napra elhívtam moziba és azt válaszolta hogy neki szimpatikus voltam de nem akar belefolyni semmilyen komoly dologba. Majd erre azt írja hogy majd legközelebb is jön és hogy ő jobban meg akar ismerni, de nem akar többet barátságnál és a végén küldött egy piros szívecskét is. Ezzel teljesen megzavart.2023. okt. 22. 09:47
1/8 anonim válasza:
Éretlen még, ő maga sem tudja, hogy mit akar. Vagy szimplán csak hülyít téged, és ezt élvezi. Esetleg a buliban ivott/drogozott, és utólag rájött, hogy hülyeség volt smárolni, ezért visszakozik. Ne fuss utána, ne keresd, ha komolyan érdekled őt, akkor fog teperni utánad, mert sérteni fogja az egóját, hogy nem rohansz utána.
2/8 anonim válasza:
Barátzónához közelít a dolog. Ha tetszenél neki, és ténylegesen össze akarna veled jönni, akkor már most randiznátok. Ez ilyen egyszerű.
Miért nem képesek megérteni sokan, hogy ilyenkor a lány nem akar semmit a fiútól? Ha akarna már rég együtt lennétek. Nem keresne kifogásokat. Mindig elmondom, és mindig leírom, mindenki arra szakít időt, amire akar, és nem arra, amire tud.
5/8 anonim válasza:
Persze h volt. Tegnap majdnem ugyanigy feltéve.
6/8 gabor49 válasza:
lehet csak baráti kapcsolatot akar de egy éjszakás kaland akár lehet belőle
7/8 anonim válasza:
Semmit nem akar tőled, maximum egy laza haverságot, esetleg mellé néhány extrát. :D
8/8 anonim válasza:
Ha te többet akarsz, viszont ő nem akkor egyértelmű. Megszakítod vele a kapcsolatot, felesleges a friendzonnal baszakodni. 2-es amúgy nem kell mindent a férfiakra kenni. Komolyan nőként te barátkozni akarsz valakivel, akiről tudod, hogy beléd van zúgva? Nőként én megmondanám neki egyenesen hogy ebből nem lesz semmi és nem találkoznék vele, miért kell játszadozni ilyen szituációkban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!