Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az hogy a nők a személyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a nők a személyiséget nézik ?

Figyelt kérdés

Szóval ha rendes férfi vagyok akkor nem baj hogy alacsony (180) és pocis (100 kg) vagyok ? Simán hagyja egy csinos nálam fiatalabb (én 34) nő hogy megkukizzam? Lehet kapcsolatom , családom egy 25-32 közötti nővel? 🥳🥰

Ketten ha megteremtjük az alapokat akkor működhet! Sajnos ebben az országban diploma és nyelvvizsgák nélkül nem lehet 3-400 ezer nettónál többet keresni. És az autó és saját luxus számban megy. Nekem sincsen.

2024. febr. 21. 10:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Persze, kizárólag azt nézik!!!!

A nőknek van egy olyan fantasztikus képességük, hogy az utcán sétálva, bárkire ránéznek, akit akkor látnak először és kompletten le tudják írni az illető személyiségét. Sőt! Az egész élettörténetét, a traumáit, tudják minden adatukat. Mindezt egy pillantásból!

Szóval igen, csak a személyiség számít!

ELLENBEN a gaz férfiaknak csak a topmodell külsejű, tökéletes formájú cicababák jönnek be és kizárólag a külső jegyeket képesek felfogni. Nem is érdemes férfiakkal beszélni, hiszen úgyis csak a segg, mell, maximum arc lesz fontos számukra meg hogy bejussanak a punciba.

És igen, gyakorin mindenki milliókat keres havonta, még a bolti eladók is. De persze ilyenből csak elvétve akad, illetve páran csináltak ilyen alantas szakmát még kisgyerekként. De nyilván akkor is már legalább nettó 700-800 ezret kértek érte.

Főleg a gyakoris nők nagyon durvák, a legtöbb férfi labdába sem rúghat, hiszen mindegyik felsővezető valami komoly nyugati multinál, több ezer ember munkájáért és irányításáért felelnek, nyilván ehhez mérten kompenzálják őket, olyan napi 20-30 millió euró közötti összeggel. Ja és mindnek van legalább 8-10 diplomája, de egyik sem múlt el 30 vagy maximum 30 fölött egy pár évvel vannak csak. Természetesn küzdöttek és saját erőből érték el mindezt, ahogy Lölö is úgy lett az ország legokosabb embere, hogy okosabb mindenkinél. Kivéve persze a doktorminiszterelnökurat, mert nála senki nem lehet okosabb.

2024. febr. 21. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!