Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az hogy a nők a személyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a nők a személyiséget nézik ?

Figyelt kérdés

Szóval ha rendes férfi vagyok akkor nem baj hogy alacsony (180) és pocis (100 kg) vagyok ? Simán hagyja egy csinos nálam fiatalabb (én 34) nő hogy megkukizzam? Lehet kapcsolatom , családom egy 25-32 közötti nővel? 🥳🥰

Ketten ha megteremtjük az alapokat akkor működhet! Sajnos ebben az országban diploma és nyelvvizsgák nélkül nem lehet 3-400 ezer nettónál többet keresni. És az autó és saját luxus számban megy. Nekem sincsen.

2024. febr. 21. 10:07
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Saját lakás*
2024. febr. 21. 10:07
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Nézik a személyiséget IS.
2024. febr. 21. 10:08
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Így van. Soha, senki nem mondott, írt olyat, hogy akárhogy is nézhetsz ki, úgyis CSAK és kizárólag a személyiség fontos. Fontos az is, ha csak szép vagy, de amúgy buta, bunkó, az sem fog menni. Miért és hányszor kell még ezt leírni?
2024. febr. 21. 10:14
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Lehet diploma nélkül is.Csak ambíciózusnak kell lenned,és valamihez érteni.

Férjem szakmunkás végzettségű,de sose dolgozott benne,üzletkötő és nettó 700-1 milla forgalomtól függően,általában meg van.Céges autó is.Ehhez kell mondjuk 15 évnyi munka tapasztalat a területen.

2024. febr. 21. 10:15
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

megkukizzam

Nemááááár :D :D :D

2024. febr. 21. 10:25
 6/21 A kérdező kommentje:

4

Gyakorin mindenki milliókat keres. 😀

2024. febr. 21. 10:27
 7/21 anonim ***** válasza:
81%
Inkább úgy fogalmaznám, hogy nem csak azt nézik. De a tipikus eset az az, hogy ha jól nézel ki és nem annyira jó a személyiséged vagy egyenesen gáz akkor is fogsz tudni ahogy te mondtad kukizni. Ha nem nézel ki jól lehetsz akármennyire jó személyiségű, kedves, törődő nem fogsz kelleni. Ne szűkítsük ezt le a nőkre, gondolom a hapsik is ilyenek egy bizonyos korig csak velük nem ismerkedem ezért nem tudom.
2024. febr. 21. 10:37
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul de nem
2024. febr. 21. 10:44
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Azt is. De ettől a szövegtől 3 lavór nyálat borítottam ki a monitor alól.
2024. febr. 21. 10:45
 10/21 anonim ***** válasza:
57%

Számtalan férfinak van jó magassága, lakása, autója, jó keresete, de ennek mi köze van a szexhez?

Ül egy gazdag arab a kincsei tetején: miért menne oda egy nő széttenni a lábát?

Mi közöm van ahhoz hogy neked mid van?

Az a tiéd!

Engem nem érdekel hogy ki milyen magas, hány kiló.

Férfi e vagy sem?

Tud e nőként bánni velem?

Tud e FÉRFI lenni egy kapcsolatban?’Képes e egy kapcsolatra?

Kapcsolat nélkül nincs szex.

Arra ott van a rosszlányok .

Ha nem vagy Antonio Banderas, vagy Ronaldo, akkor kapcsolat nélkül nincs szex.

2024. febr. 21. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!