Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a nők a személyiséget nézik ?
Szóval ha rendes férfi vagyok akkor nem baj hogy alacsony (180) és pocis (100 kg) vagyok ? Simán hagyja egy csinos nálam fiatalabb (én 34) nő hogy megkukizzam? Lehet kapcsolatom , családom egy 25-32 közötti nővel? 🥳🥰
Ketten ha megteremtjük az alapokat akkor működhet! Sajnos ebben az országban diploma és nyelvvizsgák nélkül nem lehet 3-400 ezer nettónál többet keresni. És az autó és saját luxus számban megy. Nekem sincsen.
Lehet diploma nélkül is.Csak ambíciózusnak kell lenned,és valamihez érteni.
Férjem szakmunkás végzettségű,de sose dolgozott benne,üzletkötő és nettó 700-1 milla forgalomtól függően,általában meg van.Céges autó is.Ehhez kell mondjuk 15 évnyi munka tapasztalat a területen.
4
Gyakorin mindenki milliókat keres. 😀
Számtalan férfinak van jó magassága, lakása, autója, jó keresete, de ennek mi köze van a szexhez?
Ül egy gazdag arab a kincsei tetején: miért menne oda egy nő széttenni a lábát?
Mi közöm van ahhoz hogy neked mid van?
Az a tiéd!
Engem nem érdekel hogy ki milyen magas, hány kiló.
Férfi e vagy sem?
Tud e nőként bánni velem?
Tud e FÉRFI lenni egy kapcsolatban?’Képes e egy kapcsolatra?
Kapcsolat nélkül nincs szex.
Arra ott van a rosszlányok .
Ha nem vagy Antonio Banderas, vagy Ronaldo, akkor kapcsolat nélkül nincs szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!