Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a nők a személyiséget nézik ?
Szóval ha rendes férfi vagyok akkor nem baj hogy alacsony (180) és pocis (100 kg) vagyok ? Simán hagyja egy csinos nálam fiatalabb (én 34) nő hogy megkukizzam? Lehet kapcsolatom , családom egy 25-32 közötti nővel? 🥳🥰
Ketten ha megteremtjük az alapokat akkor működhet! Sajnos ebben az országban diploma és nyelvvizsgák nélkül nem lehet 3-400 ezer nettónál többet keresni. És az autó és saját luxus számban megy. Nekem sincsen.
Egyáltalán nem igaz.
Inkább azt mondanám,hogy fontosabb a nőknek a személyiség valamennyivel,mint a kinézet.(Általában)
De,ha kinézetre nem fogja meg a nőt a pasi akkor el se jutnak odáig,hogy megismerje a személyiségét.
29/N
A személyiség a legfontosabb.
Pont azon múlik a viselkedésed.
A 2# esnél a pont a személyiséget IS!
Miért, mi férfiak ha komolyan állunk a párkapcsolathoz, mit nézünk, tetszik e külsőre? Igen.
Milyen a személyisége??
Na ott dől el, de ha az első feltételnek nem felel meg az adott hölgy, a második már lényegtelen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!