Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolabb állok a nőktől mint a plútó a naptól, hogyan kell csajozni help pls? 20f
Figyelt kérdés
2024. febr. 18. 01:40
11/17 anonim válasza:
6-os, ha valaki nem kell a huszonéves nőnek, akkor miért kéne a 40-esnek olyan akinek se élettapasztalata, se felhalmozott vagyona, se lakása nincs? A nőknek mindig van választási lehetősége, nem hülyék annyira hogy a rosszabbikat válasszák az érett, gazdag csávó helyett.
14/17 anonim válasza:
1. Nézzél ki jól.
2. Nézzél ki nagyon jól.
3. Nem árt, ha extrém jól nézel ki.
4. Legyél jóképű.
5. Legyél magas (180+)
6. Rendelkezz jó külsővel.
7. Legyen jó tested szép arcod.
8. Nézzél ki jól.
9. Nem árt ha jó szöveged van.
10. Az sem hátrány ha anyagilag rendben vagy.
+1: Jól kell kinézni.
15/17 anonim válasza:
Épìts ki baráti kapcsolatot és ha vonzódik iràntad és olyan tipis akkor ő fog kezdeményezni. Nyìlvàn ehhez szerencse kell. Nekem ìgy sikerült anno.
16/17 anonim válasza:
#15 A barátzónából nem lehet kitörni. Ha neked sikerült, akkor a csajnak már eleve bejöttél, tehát nem is voltál igazán barátzónában.
17/17 anonim válasza:
#16 pedig így volt. Friendzone-ba tett ,volt párja is amikor megismertem több évig barátok voltunk ,és ahogy ìrtam szerencsém volt hogy sikerült. Nem miattam hagyta ott az exét utána nem mozdultam rá csak igy kialakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!