Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem merek így csajozni?
"hiába a külsőmmel nincs is gond"
Ez mit jelent pontosan?
Mert én már sok hasonló kérdéshez írtam, és képet is kértem azoktól, akik azt írták magukról, hogy a külsejükkel semmi baj nincsen, majd mikor küldtek képet, hát ugye mondanom se kell, hogy az átlagos vagy az alatti kategóriába estek. :(
Magunkat sokszor nem látjuk reálisan, arról nem is beszélve, hogy ha a külsőddel minden rendben lenne, vonzó lennél, akkor lenne csajod, mert a pénz (még egyszer leírom) önmagában nem oldja meg a társkeresési gondokat.
Ezt csak a lúzerek terjesztik az oldalon, hogy pénz kell, meg nettó 1 millió hogy legyen csajod, aztán az ismerősi körömben egy sincs, aki a nettó fél milliót hazaviszi, mégis van barátnője.
Figyelj....itt már mindenki az anyagiakat utazik kortól-nemtől függetlenül...
Ezt jegyezd meg ...
Hasonló helyzetben vagyok én is, annyi a különbség, hogy több a havi bevételem (~300 ezer), meg van pár millió félretett pénzem, szóval a kisebb kiadások nem okoznának gondot, nem arról van szó hogy egy éttermi vacsora vagy egy utazás megoldhatatlan lenne, mondjuk azt is megérezném anyagi tekintetben, viszont a mai árak mellett lakásvásárlás, autóvásárlás nem fog összejönni a közeljövőben, maximum egy albérlet ha találnék jobban fizető állást.
ne add fel!
én is munkát váltottam minimál bérről és lett önerőm is és sikerült venni lakáshitelre egy pici lakást. ne a csajokkal foglalkozz keress pénzt vegyél lakást és utána majd kezdjél el csajozni.
egy hasonló 29F
Nőként azt mondom, ha szimpatikusnak látsz egy lányt, nyugodtan próbálkozz be nála.
Szerintem az értelmesebb nőket nem konkrétan az taszítja, hogy egy fedél alatt laksz a felmenőiddel, inkább az, ha ennek oka, hogy életképtelen/infantilis vagy és anyuci nélkül a ruháidat se tudod kimosni, illetve ha nincs is szándékod a leválásra.
A felszínesebb nőket lehet elűzöd, de ha valaki megkedvel, legalább költözhettek együtt albiba, és az kevésbé megterhelő anyagilag.
Arról az incel baromságról meg szakadjunk már le, hogy minden nő csak a lóvéra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!