Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha nem merek így csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem merek így csajozni?

Figyelt kérdés
29 évesen anyámékkal élek, nincs kocsim, gyenge a fizetésem, emiatt inkább nem is ismerkedek évek óta, hiába a külsőmmel nincs is gond, az anyagi helyzetem miatt 10ből 10 nő kinevetne.
2024. jan. 14. 07:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
A te dolgod, nem mi leszunk magunk, hanem te.
2024. jan. 14. 07:50
 2/17 anonim ***** válasza:

"hiába a külsőmmel nincs is gond"

Ez mit jelent pontosan?

Mert én már sok hasonló kérdéshez írtam, és képet is kértem azoktól, akik azt írták magukról, hogy a külsejükkel semmi baj nincsen, majd mikor küldtek képet, hát ugye mondanom se kell, hogy az átlagos vagy az alatti kategóriába estek. :(

Magunkat sokszor nem látjuk reálisan, arról nem is beszélve, hogy ha a külsőddel minden rendben lenne, vonzó lennél, akkor lenne csajod, mert a pénz (még egyszer leírom) önmagában nem oldja meg a társkeresési gondokat.

Ezt csak a lúzerek terjesztik az oldalon, hogy pénz kell, meg nettó 1 millió hogy legyen csajod, aztán az ismerősi körömben egy sincs, aki a nettó fél milliót hazaviszi, mégis van barátnője.

2024. jan. 14. 08:48
 3/17 A kérdező kommentje:
Volt már több barátnőm, még fiatalabb koromban, ebből gondolom hogy olyan csúnya nem lehetek.
2024. jan. 14. 09:04
 4/17 anonim ***** válasza:
39%

Figyelj....itt már mindenki az anyagiakat utazik kortól-nemtől függetlenül...

Ezt jegyezd meg ...

2024. jan. 14. 09:25
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Hát akkor ideje összeszedni magad
2024. jan. 14. 09:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Van ilyen 30 éves ismerősöm. Anyuékkal él 85 ezer a havi fizetése ami ahhoz is kevés hogy a tartozását törlessze. Marad kb 10 ezre egy hónapra. Hiába ismerkedik, mert nincs pénze arra hogy a nőkkel találkozzon. Hozzájuk nem mehet senki, mert a körülmények semmilyen szinten nem adottak ahhoz, hogy oda bárki menjen. Abba neg egy nő sem ment bele hogy 2 havonta 1x találkozzanak.
2024. jan. 14. 09:40
 7/17 A kérdező kommentje:

Hasonló helyzetben vagyok én is, annyi a különbség, hogy több a havi bevételem (~300 ezer), meg van pár millió félretett pénzem, szóval a kisebb kiadások nem okoznának gondot, nem arról van szó hogy egy éttermi vacsora vagy egy utazás megoldhatatlan lenne, mondjuk azt is megérezném anyagi tekintetben, viszont a mai árak mellett lakásvásárlás, autóvásárlás nem fog összejönni a közeljövőben, maximum egy albérlet ha találnék jobban fizető állást.

2024. jan. 14. 09:50
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
30 évesen a mama szoknyája mellett? Ilyen felfogással? Kuka. Felejtsd el a nőket
2024. jan. 14. 09:54
 9/17 anonim ***** válasza:

ne add fel!

én is munkát váltottam minimál bérről és lett önerőm is és sikerült venni lakáshitelre egy pici lakást. ne a csajokkal foglalkozz keress pénzt vegyél lakást és utána majd kezdjél el csajozni.

egy hasonló 29F

2024. jan. 14. 10:19
 10/17 anonim ***** válasza:

Nőként azt mondom, ha szimpatikusnak látsz egy lányt, nyugodtan próbálkozz be nála.

Szerintem az értelmesebb nőket nem konkrétan az taszítja, hogy egy fedél alatt laksz a felmenőiddel, inkább az, ha ennek oka, hogy életképtelen/infantilis vagy és anyuci nélkül a ruháidat se tudod kimosni, illetve ha nincs is szándékod a leválásra.

A felszínesebb nőket lehet elűzöd, de ha valaki megkedvel, legalább költözhettek együtt albiba, és az kevésbé megterhelő anyagilag.

Arról az incel baromságról meg szakadjunk már le, hogy minden nő csak a lóvéra megy.

2024. jan. 14. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!