Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha nem merek így csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem merek így csajozni?

Figyelt kérdés
29 évesen anyámékkal élek, nincs kocsim, gyenge a fizetésem, emiatt inkább nem is ismerkedek évek óta, hiába a külsőmmel nincs is gond, az anyagi helyzetem miatt 10ből 10 nő kinevetne.
2024. jan. 14. 07:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%

Használt autok vannak egész jó áron. Lehet menni albérletbe.

Szedd össze magad, nem 20 éves vagy már.

N 31

2024. jan. 14. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Az ilyenek miatt kell egyszerre 2 nőt dugnom.
2024. jan. 14. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
5%
Juss be egy közepesen jó egyetemre. Utána sokkal jobb munkádd lesz. Közben meg dughatod a 18-20 éves lánykákat.
2024. jan. 14. 10:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Jártam egyetemre, akkor laktam albérletben (4en egy lakásban), aztán koliban is (2 és 4 ágyasban is), ismeretlenekkel nem közösködnék többet ha nem muszáj, egyedül kivenni egy albérletet meg túl sok pénz nekem. Az egyetemmel meg semmire se mentem, hülye szakot választottam, most már csak fizetősön tudnék tanulni.
2024. jan. 14. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Én azt mondom nem kell nagy családi házban gondolkodni, az egyedül, 30 millió hitellel elérhetetlen kb.

Ha van pár félretett milliód, kisebb hitellel érdemes egy kisebb társasházi lakást venni, ami csak a tiéd. Máris jobban éreznéd magadat. Közben lehet jobb munkát keresni.

2024. jan. 14. 13:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Társasházi lakást se lehet venni 30 milliónál olcsóbban. Ekkora fizetésre meg hitelt se adnak.
2024. jan. 14. 13:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Körbe kell nézni, lehet.

Viszont akkor e a dizetés miatt sírj, válts.

2024. jan. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!