Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem merek csajozni ?? 17f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek csajozni ?? 17f

Figyelt kérdés

Elvileg jól nézek ki,ezt a környezetemben lévő,könnyű vérű lányok a tudtomra adták

hogy de meg 🐎 engem szal értitek 😅

De én nem akarom ilyen lanyal elveszíteni,minnel tovább varok az igazira,annál jobb lesz

meg volt amikor hallotam hogy két lány a folyósan rólam -beszélt,hogy milyen helyes vagyok

Meg persze a korombeli lányok szemezgeteknek velem,tartják a szemkontaktus

(De ez szerintem nem számít jelnek)

De amúgy de lehet kicsit nagyok az igényeim egy lány iránt vagy nem tudom

2021. ápr. 16. 01:42
 1/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az élet nem csajozásból áll,de azért ez is kell szerintem ,hogy egy olyan lány mellet legyünk aki tetszik nekünk,minden szempontból

És nekem szinte mindem

meg van,Csak barátnőm nincsen

2021. ápr. 16. 01:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudtunk meg ebből, hogy milyen gátlásokat érzel aziránt, hogy neki állj csajozni csak magadat fényezted végig. Lepontozhatsz de erre nem lehet érdemben válaszolni.
2021. ápr. 16. 02:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem fogglak lepontozni azert mert igazad van és örülök neki ,hogy így rá világítottal

félek,hogy unalmas leszek,azt se tudom miről kéne,beszelgetni egy lányal

Valaki azt módja, hogy a bunkó rideg pasik jönnek be nekik

Vannak akik azt,hogy a normális fiúk akik figyelmet adnak nekik,bújósak stb

Nem akartam,egósnak tűnni

2021. ápr. 16. 02:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Hat kezdd el valakinel aztan majd belejossz. Beszelgess ugy a lanyokkal mint a barataiddal es igy konnyebben fog menni
2021. ápr. 16. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Add magad! Ne úgy kezdj el egy lánnyal beszélgetni, hogy akkor te most felszeded. Légy természetes és előbb-utóbb ha van köztetek némi szikra érezni fogjátok mindketten. Én sose hittem ebben a "Adjatok tippet a csajozáshoz" dologban. Sok sikert! :)
2021. ápr. 16. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:

"De én nem akarom ilyen lanyal elveszíteni,minnel tovább varok az igazira,annál jobb lesz"

Aha. Aztán eljön az igazi és te ott állsz, mint lófäsz a hideg vízben, mert nem tudod, mit kell csinálni.

2021. ápr. 18. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 es??

Jaah, szerinted jobb inkabb eloszor konnyuverueken gyakorolni? Ooof

Enis az igazira varok, igy nyilvan nem fogom odadobni magam egy fckboynak

2021. ápr. 18. 18:27
 8/8 MemoTube98 ***** válasza:
Valószínűleg azért nem kelletek a 3 iq pontnál többel rendelkező embereknek mert buták vagytok.
2021. máj. 10. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!