Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek csajozni ?? 17f
Elvileg jól nézek ki,ezt a környezetemben lévő,könnyű vérű lányok a tudtomra adták
hogy de meg 🐎 engem szal értitek 😅
De én nem akarom ilyen lanyal elveszíteni,minnel tovább varok az igazira,annál jobb lesz
meg volt amikor hallotam hogy két lány a folyósan rólam -beszélt,hogy milyen helyes vagyok
Meg persze a korombeli lányok szemezgeteknek velem,tartják a szemkontaktus
(De ez szerintem nem számít jelnek)
De amúgy de lehet kicsit nagyok az igényeim egy lány iránt vagy nem tudom
Tudom, hogy az élet nem csajozásból áll,de azért ez is kell szerintem ,hogy egy olyan lány mellet legyünk aki tetszik nekünk,minden szempontból
És nekem szinte mindem
meg van,Csak barátnőm nincsen
Nem fogglak lepontozni azert mert igazad van és örülök neki ,hogy így rá világítottal
félek,hogy unalmas leszek,azt se tudom miről kéne,beszelgetni egy lányal
Valaki azt módja, hogy a bunkó rideg pasik jönnek be nekik
Vannak akik azt,hogy a normális fiúk akik figyelmet adnak nekik,bújósak stb
Nem akartam,egósnak tűnni
"De én nem akarom ilyen lanyal elveszíteni,minnel tovább varok az igazira,annál jobb lesz"
Aha. Aztán eljön az igazi és te ott állsz, mint lófäsz a hideg vízben, mert nem tudod, mit kell csinálni.
#6 es??
Jaah, szerinted jobb inkabb eloszor konnyuverueken gyakorolni? Ooof
Enis az igazira varok, igy nyilvan nem fogom odadobni magam egy fckboynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!