Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, hogy kell lakással csajozni?
Íme a helyesírásilag javított szöveg:
Itt ugye sokszor írják az incelek, hogy a pasinak hoznia kell egy bizonyos "rajtengedélyt", mielőtt egyáltalán bepróbálkozna. Ez alatt általában azt értik, hogy jó fizetés, saját autó és lakás.
Na most azt még megértem, hogy autóval hogyan lehet próbálkozni (rádúdálok a csajra stb...).
Na de lakással vagy házzal? Így belengetem neki a ház kulcsait vagy a tulajdoni lapot mutatok a randin?
Kíváncsi lennék, hogy gondolják ezt...
Azért mert vicces köntösben gúnyolódva érvelsz még nem lesz igazad.
Ez olyan mint Amerika! Mi a legjobb taktika elrejteni a lakosság elől valami fontosat? Pl a földönkívüliek létezést ? Hogy nyomatni kell a médiába , filmekbe stb és a végén nevetség tárgya lesz aki hisz benne. De a alapvetően senki nem hiszi el ez miatt. Aztán lehet hogy pont ez a valóság elrejtésének trükkje.
3-as, asszem ez egy dokumentumfilmben volt, "lejáratásnak" hívják.
A szennylapokat is ezért találták ki, oda is el tudnak rejteni ilyen híreket hogy ne vegyék komolyan!
Szó sincs gyunyólásról. Pusztán érdekelne, hogy lehet ezzel nőket felszedni ha már úgyis a rajtengedély része a lakás/ház.
Érdekesek ezek a nők!
Ők mit tettek le az asztalra a drága koktélos poháron kívül? 🍸💋
#cock-tail🍆
Nem tudom, nekem nincs, es nem is lesz.
39F incel
Tulajdoni lap minimum. Hiteles, bár már amúgy is csak az van. Ha térképmásolat nincs, akkor ne is fáraszd magad 😀
Most komolyan, mondjátok hogy ez vicc, könyörgöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!