Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni miert érdekli öket a gyerekem, mikor annyi abberált van?(társker)
Egyből érdekli a koruk nemük. Mindig betippelik hogy biztos lány.(nem az)
Mit akarnak ezek egy gyerektől társkeren, miért nem velem ismerkedik? Miért hiszik hogy közük lenne a gyerekemhez?
Vagy honnan tudjam hogy ártatlan kérdések e?
Mások pl témába se hozzák soha.
#10 A kérdésben sem volt szó többről, csak a nemről, névről, korról.
Egyébként tévedésben vagy, de nyilván nem látod a gyerekes nőket társkeresőn. Álatalában egy tipikus mondat ott van 95%-ban: "Van egy gyerekem és sosem leszel olyan fontos mint ő" vagy valami hasonló. Na most szerinted, ha ez az egyetlen mondta van a nők 90%-nál kiírva, akkor nyomorult férfi mire tud rákérdezni?
Tény hogy nem társkeresőzök, nem is tettem soha, de elváltam gyerekkel.
Ha férfi lennék egy ilyenre mint amit irtál, rá se írnék. Ha én mégis társkeresőznék, egyrészt nem irnék ilyet, mégha igaz se (hisz ez alap), viszont a hobbijaim felsorolnám.
Gondolom mert a szex nekik is hiányzik, csak ők burkoltan keresnek szex/szabadidő partnert.
Az a kérdés, hogy minek írsz rájuk? Ha egy elvált férfi írna ilyet ki, azt egyből offolnám. Normális embernek mindig a gyereke a fontos, de ez annyira egyértelmű, hogy ki se kell írni. Ha csak ezt írja ki, az viszont meglehetősen taszító.
Kérdező, ha ilyen félelmeid vannak, akkor ne ismerkedj. Ennél jobbat nem tudsz tenni.
Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van. Nem az ismerkedés elején, meg nem egy ismeretlen. 4 éves volt a lányom, mikor megismerkedtünk, 9 éve voltunk együtt, van egy közös gyerek. Rendszeres szex, virágok, ajándékok, a haverjainak is rólam áradozik, a testvérei meg a szülei is azt hitték, hogy mennyire szeret. Aztán ez a nagy szerelem mégse tartotta vissza, hogy ne használja ki, hogy kettesben volt a lányommal. Egy világ dőlt össze, az egész család tönkrement ebbe az egészbe.
Hiába telt el azóta hosszabb idő, mindenki piszkál, hogy ideje lenne ismerkedni, meg milyen rendes ember az xy, miért nem adok neki esélyt, hónapok óta udvarol. Már a lányommal is beszéltem többször, hogy nem miatta nem ismerkednek, ne legyen bűntudata, jól vagyok, nem vagyok magányos. De elképzelni se tudom, még egyszer bárkiben bízni tudnék.
Jaj biztos megakarnák baxni a kislanyodat!!
Gondolkozz már ha van mivel! Azért kerdezgetnek hány éves stb hátha pont indeális hogy ha összejöttük akkor minnél kevesebbet keljen költenie a gyerekedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!