Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lehettem a hibás?
Figyelt kérdés
Hónapokig beszélgettem egy sráccal Tinderen,kicsit nagy volt a távolság,de úgy éreztem,egész jó a kommunikáció.Ha írt,mindig érdeklődő voltam,de ha nem keresett,én egyszer sem írtam rá.
Aztán szó nélkül eltűnt gyakorlatilag,én pedig nem kerestem egyáltalán.
Én lehettem a hibás? Elvárás azért manapság,hogy a nő is legyen kezdeményező?
Nem elvárás, de ha egy nő nem mutat felém érdeklődést akkor egy idő után már nem fogom keresni. Ez ilyen egyszerű.
febr. 16. 22:42
2/9 anonim válasza:
Nem mutattál felé érdeklődést, egyoldalú volt.
Én is offoltalak volna. Olyan irányba megyünk ilyenkor, akinél tapasztaljuk, hogy kölcsönös a dolog... nem robotok vagyunk, nekünk is jól esik, ha a másik kifejezi az érdeklődését.
febr. 16. 22:53
3/9 A kérdező kommentje:
Ha keresett,nagyjából szinte mindig én voltam érdeklődő.Én dobtam fel témákat,viszont ha megszakadt a beszélgetés,akkor hagytam,mindig megvártam,hogy ő keressen.Sajnos nem vagyok kezdeményező típus.
febr. 16. 22:58
4/9 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, senki sem kezdeményező. Csak azok, akik vonzalmat és/vagy szerelmet éreznek.
febr. 16. 23:01
5/9 anonim válasza:
Hónapokig beszélgettek és te egyetlen egyszer sem keresed? Mert nem vagy kezdeményező? Jaj, cukorfalat. Ez már nem kezdeményezés ha hónapok óta tart. Egy beszélgetést nem kezdesz soha akkor szerinted ő mit gondol? Azt, hogy csak unaloműző neked. Ha ír szívesen beszélsz vele mert nincs jobb dolgod de neked nem jut eszedbe soha ha ő nem keres.
febr. 16. 23:50
6/9 anonim válasza:
nálam ugyan ez az eset, mint a kérdésben, csak fordítva. 18F
febr. 17. 00:53
7/9 anonim válasza:
A kezdeti fazisban, amikor kapcsolatot epitetek, de te nem veszed ki belole a reszed, az a masiknak azt fogja jelenteni, hogy nem erdekled. Ha felnott emberkent ennyi empatia sincs benned, hogy erre magadtol rajojj, akkor sok bajod lesz. Eleve milyen kamu marz jogy te nem vagy kezdemenyezo? Akarsz vagy nem akarsz kapcsolatot? Dontsd el, aztan cselekedj ugy. Felnott ember vagy, vagy mi...
febr. 17. 01:21
8/9 anonim válasza:
Nem vagy hibás. Agyatlan volt a férfi. Lesz jobb
febr. 17. 07:08
9/9 anonim válasza:
3: Alapból senki se kezdeményező típus, viszont akivel beszélgetni akarunk, keressük a társaságát.
Én is megszakítok minden olyan kapcsolatot, akivel csak akkor beszélünk, ha én keresem. Aki nem keres, az nem hajlandó tenni azért, hogy megismerjen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!