Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni miert érdekli öket a gyerekem, mikor annyi abberált van?(társker)

Figyelt kérdés

Egyből érdekli a koruk nemük. Mindig betippelik hogy biztos lány.(nem az)

Mit akarnak ezek egy gyerektől társkeren, miért nem velem ismerkedik? Miért hiszik hogy közük lenne a gyerekemhez?

Vagy honnan tudjam hogy ártatlan kérdések e?

Mások pl témába se hozzák soha.

2024. febr. 17. 19:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Engem nem zavarna ha a másiknak gyerekei vannak. Volt már ilyen kapcsolatom kettő is. Csak simán érdekelt, hogyha komolyabb lesz tudjam kiket kell majd nevelni stb. Fantáziálás, elképzelés menne e, ilyesmi. Meg azt gondolnám a nő nek is fontos, hogy érdeklődjön valamennyit a gyerek iránt. Abban igazad van, hogy sok a beteg ember és óvatosan kell választani. Lehet mellékesen pedofil is az illető. Igazából nem tudhatod ennyiből. Ahhoz jobban meg kell ismerned.
2024. febr. 17. 19:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként szintén meg szoktam kérdezni a pasitol. Nem mindegy ,hogy egy óvodás korú vagy már majdnem felnőtt gyereke van. Azért nem kell mindenkit pedofília nézni. Persze, ha kepekt ker róla, vagy gyanúsan érdeklődik, akkor szakíts meg vele az ismerkedést.
2024. febr. 17. 20:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy érdekli őket a gyereked, hiszen hozzád tartozik, el kell fogadniuk. Az sem mindegy, hány éves, a nagyon kicsi gyerek túlságosan nagy kötöttség, egy kamasz problémás, lázadó. Van, aki a fiúkat, van, aki a lányokat tudja inkább elfogadni, nem kell ebbe mindjárt rémségeket belelátni.
2024. febr. 17. 20:21
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Mer ha együtt lennétek nem lenne hozzá közük? Neked se lesz nagy sikered...
2024. febr. 17. 20:28
 5/19 A kérdező kommentje:

Megerteném ha lenne értelme a kérdésnek. De szinte a szia után kezdik. Rólam meg semmit nem tud.

(Persze vannak a kivérelek akik témába se hozzák. Ezekkel ismerkedem inkább.)

2024. febr. 17. 20:50
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk társkeresőn nekem mindig ki volt írva az adatlapomra, hogy 2 fiam van és zárójelben a koruk. Pont azért, ha valakit ez zavar, ne akarjon ismerkedni velem.

Képet szerencsére egyik sem kért róluk, én meg nem tettem fel.

2024. febr. 17. 20:58
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem a neten kéne társat keresni, mint egy autista fogyatékos. Hanem 25 év felett rá kellene végre jönni, hogy annak van varázsa, ha élőben ismersz meg valakit, mondjuk egy rendezvényen, koncerten, szórakozóhelyen, akárhol. Erre való a péntek és szombat este, hogy emberek közé menj.
2024. febr. 17. 21:51
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
7-kisgyerekes anyukák nyilván ilyen helyekre jarnak
2024. febr. 17. 21:55
 9/19 anonim ***** válasza:
68%

Ha egy nővel ismerkedni akarsz akkor a legkönnyebb, ha beszélteted. Márpedig a nők magukról szeretnek beszélni. Az anyák meg a gyerekükről.

Ezért.

2024. febr. 17. 22:28
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

Egy társkereső nő nem a gyerekéről akar ismerkedéskor beszélni. Róla leginkább más anyukákkal, vagy a barátnőivel.

Engem is zavarna ha a kelleténél többet kérdezne róla egy idegen. Ilyen nemű, ennyi idős, így hívják, pont.

2024. febr. 17. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!