Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a férfi problémák nagyrésze incel nyafogásnak minősítve a nők által?
Ha lenne ilyen témában egy nagy személyes jelenlétű fórum, én olyan szívesen részt vennék rajta. Ahol tényleg, normális érvek vannak, az alapvető tisztelet megadásával. Egy időben én is sokat kommenteltem ebben a témában, de az esetek jelentős részében személyeskedés és anyázás lett a vége.
Úgyhogy ha valaki tud arról, hogy lesz egy amolyan "Gyakori Kérdések live" az szóljon!
Mert az tényleg incelnyafogás, amikor azt állítja be problémának, hogy a nőknek is vannak preferenciái. A legtöbb itteni kérdés erre megy ki. Mi az, hogy a nő válogatni mer!? Ha meg megkapja a választ, hogy ő maga tegyen valamit, ne a másik féltől várjon teljes igénytelenséget, akkor megsértődik.
Ez nem férfi-gond, hanem incelgond.
24F
Eredeti kérdésre a válasz:
Azért mert ez a netes dolgok fő "erénye". Egymás lehuzása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!