Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a férfi problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a férfi problémák nagyrésze incel nyafogásnak minősítve a nők által?

Figyelt kérdés
febr. 17. 16:16
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
33%
27 -" A férfi kezében semmilyen eszköz nincs, amivel előrébb tudna lépni, teljesen védtelen. Nem ismeri a női természetet."-hát akkor próbálja megismerni a női termeszetet! Ezt nem a pua tanfolyamokon fogja, az biztos. Azért haltak el ezek, mert a pasik is rajottek, hogy ezek az erőltetett dumák meg begyakorolt pózok valódi belső tartás nélkül semmit sem érnek, csak kinevettetik magukat.
febr. 17. 19:46
 32/55 anonim ***** válasza:
23%

Pár megjegyzés. :)

Egy másik topikban már elmondtam, hogy a PUA lényegében egy jó előadóművész. Ezért például egy humorista (pl. Alex Lasarev, akiről tettem fel kérdést) könnyen lehetett PUA, mivel tud jól kommunikálni.

Tehát épp az volt a baj, hogy nem gyakorolták be a szöveget.

De ami ennél is fontosabb: a szövegek eredetileg csak mankók voltak. Tehát, ha full kezdő vagy a csajozásban, akkor legyen mit mondanod!

Ezt a mankót aztán egy idő után el kell dobni.

(Néha még jól jöhet, de alapvetően spontán kell megtanulni komminikálni).

A másik:

Amiről te beszélsz, az az indirekt stílus. :)

Magyarországon kevésbé ismert direkt stílus, amiben nem igazán vannak begyakorolt szövegek. Mivel direkt = azonnal rátér a lényegre.

Amikor a Dávid X-et megkérdezték, hogy "Hogyan szedsz fel csajokat?"

Akkor ezt mondta":

"Egyszerűen elmondom neki, mi tetszik nekem rajta". 😅

A direkt stílushoz azonban dominánsnak és magabiztosak kell lenni.

Ez a PUA irányzat ezért talán kevésbé terjedt el.

febr. 17. 19:56
 33/55 anonim ***** válasza:
44%
31: Szerintem jórészt önbizalom és önkritika kérdése. Kolompár Ödönke a 8 általánosával és a lefingott swifttel is képes elhinni, hogy ő az élet császára, mivel semmilyen önkritikája nincsen, önbizalma meg annál több. Nincs is gondja a nőkkel.
febr. 17. 19:57
 34/55 anonim ***** válasza:
34%
32-csakhogy a magabiztosságot nem lehet a szögről leakasztani meg tanfolyamon megtanulni. Erről beszélek, hogy belső kisugárzás nélkül járhattok akármilyen tanfolyamra, akkor se fog osszejonni.
febr. 17. 19:59
 35/55 anonim ***** válasza:
42%

A PUA szerint akkor lesz magabiztosság, ha az ember csinálja, tehát bátran bele meri magát vetni az egészbe.

Csernus lényegében ugyanezt mondja el az utcai csajozásról.

[link]

Amit Csernus ott elmond, az igazi PUA tanításnak is megfelel.

febr. 17. 20:03
 36/55 anonim ***** válasza:
41%
Vagyis #34-nek ment az előző kommentem.
febr. 17. 20:04
 37/55 anonim ***** válasza:
52%
35-magabiztossagod attól lesz, hogy büszke vagy arra, amit lehettél az asztalra és értékesnek tartod magad. Hidd el, ehhez nem a pua tanfolyam az út.
febr. 17. 20:05
 38/55 anonim ***** válasza:
59%

"Lássuk be: ha 2024-ben az a helyzet, hogy ha egy átlagos kinézetű fiatal lány csinosan felöltözik, a pasik megrohamozzák. Többek között ennek is köszönhető, hogy több közülük buta."

Hihetetlen, hogy ebből te azt hoztad ki, hogy a nők buták, és nem a férfiak.

febr. 17. 20:09
 39/55 anonim ***** válasza:
26%

"Kolompár Ödönke a 8 általánosával és a lefingott swifttel is képes elhinni, hogy ő az élet császára, mivel semmilyen önkritikája nincsen, önbizalma meg annál több. Nincs is gondja a nőkkel."

Milyen nőkkel? Erről nem szól a fáma soha, mert nektek csak annyi a nő, hogy puncija van.

febr. 17. 20:10
 40/55 anonim ***** válasza:
42%

A magabiztosság természetesen több helyről jöhet, ezt nem vonom kétségbe.

Egyébként meg a PUA sem egy olyan dolog, amit egy tanfolyamon el lehet sajátítani (az max elindulás egy irányba)

A tanfolyammal illetően egyébként is szkeptikus vagyok.

Én egy például egy PUA fórumra jártam, ami egy baráti kör volt. Onnan találkoztam egy PUA sráccal, akkor, amikor ki akartam békülni az exemmel. Eljött, beszélgetett velem, adott tanácsokat, természetesen full ingyen.

Tőle tudom azt is, hogy belső körökből értesült róla, hogy vannak olyan PUA tanfolyamok, amik kifejezetten arra mentek, hogy lehúzzák a srácokat pénzzel!!!

De visszatérve a magabiztosságra.

A csajozós élmények tudnak önbizalmat adni. Még a negatívak is. Mert csinálod. Mert bátor vagy.

Pl. mikor legutóbb ki akartam békülni az exemmel. Sejthető volt, hogy vissza fog utasítani. De magabiztosabb lettem utána, hogy be mertem vállalni ezt.

febr. 17. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!