Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a férfi problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a férfi problémák nagyrésze incel nyafogásnak minősítve a nők által?

Figyelt kérdés
febr. 17. 16:16
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
49%
40-ezzel nem tudok vitatkozni, magabiztosság az ad, ha bele mersz menni dolgokba. Ehhez nem kell semmilyen tanfolyam.
febr. 17. 20:18
 42/55 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem az ad önbizalmat, aminek "engeded". Elmehettél volna bungee jumpingra is, ha attól félsz, és adott volna önbizalmat, többet, mint a csajozás. Csak annyira piedesztálra emelitek a puncit, hogy nem igaz.
febr. 17. 20:20
 43/55 anonim ***** válasza:
30%

Alapvetően nem, de van, akinek szüksége van rá.

Pl. van, aki megtanul egy nyelvet autodidakta módon, más tanfolyamra megy.

De, mint említettem, én nem voltam semmilyen tanfolyamon, és szkeptikusan is viszonyulok hozzájuk.

febr. 17. 20:20
 44/55 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem, az nem probléma, hogy a nők szabdon dónthetnek arrol, hogy kivel fekszenek le, és kivel nem!
febr. 17. 20:24
 45/55 anonim ***** válasza:
48%

Senki sem mondta, hogy az baj. xD

A hosszú beszélgetés onnan indult, hogy számos pasi vagy nem talál csajt, vagy nem olyat talál, aki kellene.

Ezen a ponton a pasiknak kell változtatni, hogy a nők akarjanak velük kefélni.

febr. 17. 20:33
 46/55 anonim ***** válasza:
45%
39: Hozzá való nőkkel? Vagy hirtelen már nem az a "gond", hogy szintje fölé akar választani a férfi? Pontosan, a saját magához illő nőkkel nincs gondja. Sokaknak vele ellentétben pedig van.
febr. 17. 20:37
 47/55 anonim ***** válasza:
35%

"Ezen a ponton a pasiknak kell változtatni, hogy a nők akarjanak velük kefélni."

Az első lépés lehetne az, hogy nem csak "kefélni" akarnak.

febr. 17. 21:08
 48/55 anonim ***** válasza:
59%

"Milyen nőkkel? Erről nem szól a fáma soha, mert nektek csak annyi a nő, hogy puncija van."

Milyen pasik? Inkább erről beszéljünk. Borzasztóan igénytelenek a legtöbben. Sárga fogak, korpás haj, koszos cipő, gyűrött ruha. Ez jellemzi a legtöbbet. Aztán meg a háborgás hogy nem elég hogy neki nő kell, neki JÓ nő kell? Hagyjuk már. 🤮

febr. 18. 08:13
 49/55 anonim ***** válasza:
81%
48: Szerintem csak van egy "túligényes" réteg aki csodálkozik, hogy nem talál párt, mindkét oldalon. Persze alap dolog , hogy valakinek ne rohadjon ki a foga, de ha megnézed magad körül, kik azok akik már évek óta házasok, párban élnek, családosok stb? Valahogy nem azok akik mindig miliméterre belőtt hajjal élre vasalt ingben tökéletes mosollyal elegánsan és színkód szerint öltözve járnak a spárba kenyérért :D
febr. 18. 08:24
 50/55 anonim ***** válasza:
0%
49-ez attól függ, a Duna melyik partján élsz.
febr. 18. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!