Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a férfi problémák nagyrésze incel nyafogásnak minősítve a nők által?
"hogy azok az emberek, akik hisznek abban, hogy a világ igazságos, kevésbé empatikusak."
EZ érdekes, mert az incikék pont az ellenkezőjét bizonyítják.
"vagy nem inkább reálisan látni saját magukat és magukhoz illő párt keresni?"
Pont ezt csinálják!
De megoldódott a helyzet?
Nem.
Egyébként meg nem kell "reálisan" látni a témát, mert a szerelmi ügyek sosem reálisak legalábbis klasszikus módon nem.
Vannak jó csajok, akik kevésbé helyes pasikkal vannak együtt, vagy éppen bunkóság. A csajozásban egy másfajta realitás működik. Tehát igenis van megoldás, bizony be lehet fűzni a jó csajokat úgy is, hogy nem vagy egy Adonisz.
Azért is. Meg azért is, mert nincs egy normális apja. Meg azért is, mert a bulvárpszichológia sem ad igazán rendes ötleteket. A (normális) PUA tanfolyamok hiánya azért veszteséges, mert bezárult az az ajtó, ami reményt, és egyfajta látásmódot adott volna számos férfinak, egy képet a témáról.
Ehelyett elérkeztünk egy olyan világba, ahol abszolút a nőn múlik egy párkapcsolat, és korlátlan hatalommal bírnak. Amit a nő kimondd, az úgy van. A férfi kezében semmilyen eszköz nincs, amivel előrébb tudna lépni, teljesen védtelen. Nem ismeri a női természetet. Ehelyett abszolút elpuhult.
Soha nem értettem, gyerekként sem, hogy miért a férfiakra van kihegyezve az, hogy "nem olyannal van, aki bejön neki". Akkor is arra gondoltam, hogy a nőknek is biztos jobban tetszik valaki a tévéből, mint a szőrös, dagadt férjük, aki abban kifullad, ha feláll a fotelból.
Mikor láttam csúnya nénit és csúnya bácsit, a bácsit mindig csúnyábbnak láttam. Büdösebb, dagadtabb, csövesebb, stb.
"Ehelyett elérkeztünk egy olyan világba, ahol abszolút a nőn múlik egy párkapcsolat, és korlátlan hatalommal bírnak."
Férfi is mondhat nemet a kapcsolatra.
"A férfi kezében semmilyen eszköz nincs, amivel előrébb tudna lépni, teljesen védtelen. Nem ismeri a női természetet."
Ismerje meg az adott nőt, de 4 milliárd nőből akarjon egyre következtetni.
Férfi nem igazán fog nemet mondani egy kapcsolatra, mivel örül, ha akad neki valamilyen.
Lássuk be: ha 2024-ben az a helyzet, hogy ha egy átlagos kinézetű fiatal lány csinosan felöltözik, a pasik megrohamozzák. Többek között ennek is köszönhető, hogy több közülük buta. Mivel önmagában a létezése, hogy lement egy szórakozóhelyre, már pasikat vonzott, így sosem kellett járatnia az agyát, hogy mit tegyen annak érdekében, hogy elcsábítson egy férfit.
A PUA ezért is jó, mivel felélesztette a nőkben azt a vágyat, hogy "kell nekem ez a pasi", és innentől már ő tepert, és bizony gondolkodnia kellett. Megértette, hogy a teste kevés ahhoz, hogy megkapjon mindenkit.
"Ismerje meg az adott nőt, de 4 milliárd nőből akarjon egyre következtetni."
Minden nő egy egyéniség, viszont lehet ezeket csoportokba is lehet rendezni, és abból lehet következtetni. Pont úgy, ahogy az introvertált és extrovertált embereket csoportba teszed, és meg tudod jósolni, hogy az introvertált valószínűleg nem fog elmenni egy éjszakai szórakozóhelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!