Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A most 30-40 es férfiaknak a legnehezebb nőt kapnia?
Én úgy vettem észre hogy a 80,90 években született férfiak az arányában a legrosszabb adottsàgúak. (Ne kérdezétek : igen én is ebbe a korosztályba tartozom)
Szóval sokan alacsonyak , nem jóképűek , hajlamosak a hízásra vagy sok betegség gyengíti őket. Átlag képességük van : ész , farok , művészetek felé. Mindenben olyan kis átlagok amivel nem lehet semmit elérni - kitűnni.
Na de ott vannak a 45,50,69 stb ferfiak akik úgy jobban össze voltak rakva. Több a tehetséges , értelmes ember. És ott vannak a nagyon fiatalon (most 25 alattiak) akik trágya ugyan a személyiségük de vekonyak , magasak genetikailag. Nem rondak arcra se arányában. Van tehetség is köztük
Aki jelenleg 26-40 között van annak van a legnagyobb hátránya a nőknél 😐😢
32-es: tűpontos elemzése a korosztályok helyzetének.
37 éves férfiként a legrosszabb korban vagyok. Se nem elég tapasztalt se nem elég fiatal.
Pedig most még lehetne igaz társam akivel jövőt építhetnénk.
Szerintem 30-tól mindkét nemnek nehéz, ez egy elveszett ( majdnem mondtam egy csúnyát ) generáció.
A 30-as nők olyan férfit akarnak aki ugyan létezett a szülei korában, de már nem. A férfiak dettó olyan asszonyt szeretnének aki létezett még a szülei korában, de már nem.
Magyarul mindkét nemnek áldozatokat kell hozni.
A nőknél ezek:
- A férfi nem biztos hogy nálad sokkal több diplomával fog rendelkezni, lehet hogy 1 végzettsége és diplomája lesz csak míg Te kiművelt fővel rendelkezel.
- A férfi nem biztos hogy tökéletesen ért majd a ház körüli dolgokhoz.
- A férfi nem biztos hogy 190 lesz.
- A férfi lehet hogy bruttó 600-800 körül keres majd és nem többet.
A férfiaknak pedig:
- A nő nem lesz topmodell.
- A nő nem lesz konyhatündér.
- A nő nem lesz takarítógép.
- A nő lehet többet keres majd mint te és magasabban is iskolázott.
Tehát én kb. ennyit mondanék amire érdemes lenne odafigyelni.
Én pl. próbálok felfigyelni az átlag, vagy most már az átlag alatti nőkre is, hátha...
37F kereszténycel
Próbáld ki egyszer hogy:
Udvarolsz, megbízható vagy és nem félsz elköteleződni.
Mindjárt potenciális partnert fognak benned látni.
36-os sajnos az udvarlás nem 'divat' már. Én most járok egy közösségbe és mindenki iszonyatosan zárkózott, nincs meg egy mosoly, egy kedves szó, egy apró gesztus se, senki részéről. Nyilván még kezdő vagyok de azt vártam itt majd esetleg lehet ismerkedni, de egyelőre semmilyen formában nem látom lehetőségét. A zárkózottság okán.
A megbízhatóság és elköteleződés nálam abszolút nem gond, sőt. De odáig el kellene jutni.
A nők bizalmatlanok pláne ebben a 30-40 közötti korosztályban.
De te átugrod az első szakaszt. Persze hogy nincs nőd.
Elhivsz egy csajt moziba, vagy egy hamburgerre vagy csak egy kávéra és máris elkezdődik valami.
És csak annyit mondok neked:
A legjobb palit is otthagytam , pedig szerelmes voltam, mert nem udvarolt…..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!