Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg manapság a nők már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg manapság a nők már csak az anyagiakat keresik egy férfiban? Már a családi örökségét is lesik? (ingatlan)

Figyelt kérdés

Hova tűnt a szerelem? Ami régebben volt, hogy a párok szerelemből jöttek össze és együtt teremtették meg az életüket.

Nos, ez a mai világban ahogy nézem, teljesen de totálisan eltűnt. A nők már nem csak azt nézik kajánul amit a férfi tudott összehozni élete során (pl. magas fizetés, diploma, jó állás, egyéb), de azt látom erősen megnézik mikor fog meghalni a nagyija, mikor fogja megörökölni a saját lakást, stb.

Mi lett ezzel a világgal? Hol a szerelem? Érdeklődés hiányában kiveszett, eltűnt, megszűnt létezni?

2024. febr. 13. 17:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

“ Hol dugsz? (Saját lakás elvarása) Csak mert, egészséges, normális nő, nem tud feloldódoni úgy, hogy anyuka ott van a másik szobában!”

Miért kell hitel mentes lakás a dugáshoz? Ha albérletben / önkormányzati lakásban lakik egyedül a férfi az miért nem jó? Nincs ott az anyuka. 🤨

2024. febr. 14. 10:07
 22/27 anonim ***** válasza:
35%

19

Egy kis emberismerettel nem olyan nehéz ezt meglátni. Baromira nem a kocsija márkája, a cipője vagy az órája érdekel. Nem is értek ezekhez, nem is gondolom, hogy fontosak.

De jó kérdés, hogy milyen körülmények között él? Önálló? Albérletben van? Ha igen, akkor a Havannán egy garzonban vagy valami kurlturáltabb környéken? Milyen a családja? Milyen körülmények közt nőtt fel? Mit tanult? Mit dolgozik? Miket csinál szabaidejében? Mennyire intelligens? Mennyire tájékozott? Stb. Ezekből azért már egy egész kompakt képet lehet kapni a szociális státuszáról.

És mielőtt valaki behisztikézne, ezekre a kérdésekre ismerkedés során (!) én is szívesen válaszolok bárkinek, illetve nem zavar, ha valaki ezek mentén feltérképez engem. Ez csak azt zavarja, aki szégyelli a helyzetét.

2024. febr. 14. 10:10
 23/27 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem nem is mondta az előző válaszoló, csak arra akart utalni, hogy a helyet is meg kell teremteni ahhoz, hogy egy pár együtt lehesden.
2024. febr. 14. 10:10
 24/27 anonim ***** válasza:
23 vagyok. Az előzőt a 21-es 10:07-nek írtam.
2024. febr. 14. 10:11
 25/27 anonim ***** válasza:
...és miért lenn ott anyuka a másik szobában?
2024. febr. 14. 11:53
 26/27 anonim ***** válasza:

21

Mondjuk írtam oda mást is. Pl miből fizeted a közös programokat? Wellnes, nyaralás évi 1-2x?

2024. febr. 14. 17:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez azért fordítva is működhet....
2024. febr. 14. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!