Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik saját tulajdonú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik saját tulajdonú lakást várnak el férfitól, azoknak tényleg mögöttes szándékaik vannak?

Figyelt kérdés

Ezt pár férfi mondta hogy az ha egy nő lekoptat randizáskor ha kiderül csak béreled a lakást ahol laksz, ennek a valódi oka az hogy a távoli jövőbeli váláskor így nem részesedhet ingyen az ingatlanból.

Ezért logikus hogy olyat választ akinek tulajdonában van az ingatlan.

2023. nov. 16. 11:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%

A házasság előtt szerzett vagyon nem fejeződik.

Én azért szeretném, ha saját lakása lenne, mert akkor nem kell az albiba beszálljak és oda lehet szülni.

2023. nov. 16. 11:31
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

Egyénje válogatja.

Van aki a készbe akar beleülni, van, aki rendelkezik saját kecóval és nem tartaná el a másikat.

2023. nov. 16. 11:33
 3/21 anonim ***** válasza:
79%

Ezek a férfiak elég buták. Nekem van saját lakásom, és fontos, hogy a férfi külön éljen. Hogy albi vagy saját, mindegy.

De tudom, hogy ha csak nem íratom a nevére, nem lesz soha az övé a lakásom.

2023. nov. 16. 11:39
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
Nekem van saját lakásom. Magamnak vettem. Azért várom el a férfitól mert ha én képes voltam rá akkor legyen ő is életképes.
2023. nov. 16. 11:42
 5/21 A kérdező kommentje:

# 4

de amelyik ragaszkodik hozzá hogy ő akkor is csak bérel?

2023. nov. 16. 11:44
 6/21 anonim ***** válasza:
29%
Házasság->közös vagyon->gyerek születik->válás->férfi lakása nő fogja kapni-> férfi mehet utcára csövezni.
2023. nov. 16. 11:50
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Férfi kereshet olyan nőt, akinek van lakása, de ugye az független és nem 15 éves.
2023. nov. 16. 11:51
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem házasodok, ergó nincs mit vigyen! :)))
2023. nov. 16. 12:27
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
A hazassag elotti vagyon nem felezodik. Ezt a tudatlanok terjesztik a kocsmakban, ez az o szintjuk.
2023. nov. 16. 12:58
 10/21 anonim ***** válasza:
31%
Pontosan. Kanadai rokonaim elmondása alapján ott már külön neve is van az ilyen női csoportnak, ők az úgynevezett black widowk, azaz fekete özvegyek.
2023. nov. 16. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!