Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik saját tulajdonú lakást várnak el férfitól, azoknak tényleg mögöttes szándékaik vannak?
Ezt pár férfi mondta hogy az ha egy nő lekoptat randizáskor ha kiderül csak béreled a lakást ahol laksz, ennek a valódi oka az hogy a távoli jövőbeli váláskor így nem részesedhet ingyen az ingatlanból.
Ezért logikus hogy olyat választ akinek tulajdonában van az ingatlan.
Nekem van több ilyen ismerősöm is, sőt közeli rokonom is aki így vesztette el az ingatlantulajdonát, hogy egy nő valahogy tőrbecsalta, rávette hogy adja el így meg úgy, végül szétmentek és a férfi lakás nélkül maradt végül.
Szóval nekem jó okom van arra, hogy ha egy nő saját lakást vár el az instant kuka. Nem csak hogy ilyet elvárni faxság, de valóban nagyon nagy a kockázata hogy a nőnek mögöttes szándékai vannak. Nálam instant kuka egy ilyen elvárás..
# 12
de konkrétan úgy van ez nálad hogy megismerkedsz egy vonzó férfival és mondjuk már ott tartotok hogy elmész hozzá, belépsz egy szép lakásba, jól érzitek magatokat, majd valahogy kiderül csak bérlemény akkor azonnal elszáll a vonzalmad és távozol, törlöd a számát és ennyi volt?
"Nekem van több ilyen ismerősöm is, sőt közeli rokonom is aki így vesztette el az ingatlantulajdonát, hogy egy nő valahogy tőrbecsalta, rávette hogy adja el így meg úgy, végül szétmentek és a férfi lakás nélkül maradt végül"
Akkor jol megizraelezte a csaj a faszit. Tipik noi mufaj....
39F incel
"Nekem van több ilyen ismerősöm is, sőt közeli rokonom is aki így vesztette el az ingatlantulajdonát, hogy egy nő valahogy tőrbecsalta, rávette hogy adja el így meg úgy"
Remélem, a rokonaid gondnokság alá vetetését valahogy elkezdtétek családilag.
"de konkrétan úgy van ez nálad hogy megismerkedsz egy vonzó férfival és mondjuk már ott tartotok hogy elmész hozzá, belépsz egy szép lakásba, jól érzitek magatokat, majd valahogy kiderül csak bérlemény akkor azonnal elszáll a vonzalmad és távozol, törlöd a számát és ennyi volt?"
Aki erre játszik szerintem az már rögtön az elején rákérdez a dologra ,vagy alapból úgy tereli a beszélgetést, hogy megutdja az igazat.
Szóval nem jut el a nő a fazon lakására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!