Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelentenek ezek a mondatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentenek ezek a mondatok, amikor szakításnál az egyik fél ezt mondja a másiknak? Mi a mögöttes tartalmuk?

Figyelt kérdés

Döntöttem, és nem állok készen egy kapcsolatra, most hirtelen nem akarok kapcsolatot - ezt tudom, hogy velem nem akar, egyébként akar

Ez nem a te hibád.

Legyünk csak barátok.

Nem akarlak többet bántani.

2023. jún. 14. 07:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem a te hibád -Vannak dolgok amiket jó lett volna megbeszélni de túl gyenge voltam.

Legyünk csak barátok -Megsajnáltalak mint egy kisállatot de tudom te nem fogsz belemenni úgysem mert szeretsz

Nem akarlak többet bántani -Rám férne egy önfejlesztés mert még magamat is gyűlölöm de könnyebb dobni a felelősséget.

2023. jún. 14. 07:19
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem a te hibád:Az hogy lelépek arrol nem te tehetsz biztos másnak tetszel nekem nem jössz be csak. Ne keresd magadban a hibát.

Legyunk csak barátok: azért attol még köszönök, megismerlek az utcán, beszélhetek veled, ha nem fárasztasz tapadással

Nem akarlak bántani: nem akarom látni ha neked az nem tetszik hogy nem kellesz, ne kelts bűntudatot ezért bennem, a mosolygós csajok jönnek be.

2023. jún. 14. 07:33
 3/13 anonim ***** válasza:
ne akarj megfelelni próbálkozni. Ezt is jelenti a nem a te hibád.
2023. jún. 14. 07:35
 4/13 anonim ***** válasza:
55%

Nem a te hibád=Ha megváltoznál fejen állnál se kellenél, és taszítana ha próbálkoznál még nálam

Legyunk barátok= nem akarok bunkó lenni hogy meg se ismerlek ezek után

Nem akarlak bántani=zavaró a szomorú fejed, én nem vagyok ettől még rossz ember nem érdemlem meg, légy vidám.

2023. jún. 14. 07:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem a te hibád - nem alakultak ki bennem érzések vagy fizikai vonzalom, de az okát nem merem megmondani, nehogy megbántsalak vele. + Bűntudatom van az ok miatt és rossz embernek érzem magam amiatt, hogy ez az ok létezik és bárcsak ne létezne.

Pl. mert még képben van az ex, vagy még nem dolgozta fel.

Én akkor mondtam azt, hogy nem a te hibád, amikor volt a külsejében valami, ami nem vonzott, de nem mertem ezt kimondani, nehogy megbántsam. Konkrétan nagyon vékony, de pocakos alkata volt, ami egy kis mozgással teljesen jó lett volna, de az ő ülő életmódjával ez nagy változás lett volna, ezt pedig nem akartam elvárásként megfogalmazni. Amikor összejöttem vele, nem tűnt fel a pocak, csak később, a vékonyságot pedig nem bántam. Barátként tuti tanácsoltam volna neki egy kis sportot, de így, hogy randiztunk, azt éreztem, hogy csak sebet ejtenék.

Legyünk csak barátok - nem vonzódok hozzád fizikailag, de személyiségre kedvellek. Ha férfinak mondják, akkor lehet nagyon félénk vagy teszetosza, ami férfiatlan, pedig amúgy jólelkű és figyelmes.

2023. jún. 14. 08:12
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Mindhárom: túlléptem, de néha még szexelhetünk amíg nem jön a jobb
2023. jún. 14. 09:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy hangzatos valogatas, ne keress tartalmat mogotte. Az emberek szeretnek leegyszerusitve, de konkretumok nelkul beszelni. Valojaban o sem tud okokat megnevezni, de azt tudja, hogy ki akar lepni. Amiben egyetertek vele, hogy ez nem rolad szol, hanem rola, nem talalja a helyet a kapcsolatban, veled ellentetben. Az okat pedig vagy tudja, vagy nem, tobbnyire nem, vagy ha igen, az vanti lenne szamodra, ezert jon lozungokkal. Fogadd el, es ints bucsut neki.
2023. jún. 14. 09:45
 8/13 anonim ***** válasza:
"Döntöttem, és nem állok készen egy kapcsolatra, most hirtelen nem akarok kapcsolatot - ezt tudom, hogy velem nem akar, egyébként akar" - Szerintem egyértelmű, hogy téged nem szeret, de megdugni megdug, ha benne vagy - lehetünk barátok és az, hogy nem akar bántani többet arra utal, hogy most végre korrekt eddig nem volt, végig csak szexre használt, persze benne van még mindig pár menetben, de nem lesztek együtt, csak barátság extrákat szeretne.
2023. jún. 14. 10:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem is szexeltünk.
2023. jún. 14. 10:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Majd fogtok, ha belemész, ne félj.
2023. jún. 14. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!