Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek ezek a mondatok, amikor szakításnál az egyik fél ezt mondja a másiknak? Mi a mögöttes tartalmuk?
Figyelt kérdés
Döntöttem, és nem állok készen egy kapcsolatra, most hirtelen nem akarok kapcsolatot - ezt tudom, hogy velem nem akar, egyébként akar
Ez nem a te hibád.
Legyünk csak barátok.
Nem akarlak többet bántani.
2023. jún. 14. 07:15
11/13 anonim válasza:
Korrekten jelzi, hogy nem akar kalamajkát, neki elég a barátság, mert pl.: érzi magáról hogy még nem nőtt fel rá.
12/13 anonim válasza:
Kb felsoroltad az exem összes mondatát, amit utolsó este mondott nekem.
Annyi különbséggel, hogy a nem akarlak bántani helyett őbazt mondta, nem akarja, hogy hiányozzak neki.
Úgy látszik, ez náluk ilyen tipikus szakítós repertoár, amit betanulnak, hogy bármikor előhúzzák, ha gond nélkül le akarnak lépni.
Dobd ki azt a szerencsétlent és bonts pezsgőt, hogy megszabadultál tőle.
13/13 anonim válasza:
Ezek kivétel nélkül azt jelentik hogy "nem kellesz eléggé". Illetve a "nem akarlak bántani" még azt is jelenti emellett hogy egy nárci barom aki azt hiszi hogy hatalma van a másik felett :D Engem bevallom ez irritált volna a legjobban ha valaha megkaptam volna valakitől. Mégis mit képzel magáról egy ilyen ezredik senki, hogy hatással van az életemre, vagy mi baja van? 🤡 Röhögve zavarnám el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!