Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik munkatársnőm nekem panaszkodik folyamatosan a rossz házasságáról, annak lehet mögöttes célja?
Korban összepasszolunk, két hete kerültünk egy irodába. Nős férfi vagyok, de azért érdekelne, hogy Ti mit gondoltok.
Mivel napi 8 órában össze vagyunk zárva, elég sok dologról szoktunk beszélgetni. És mondta, hogy a férjével ez már nem megy.
Két ember kell egy kapcsolathoz. A családjában is és veled is.
Egyik is tönkre tudja tenni ha akarja.
Mit akar? Csacsogni!
Mond meg neki hogy beszélje meg a férjével. Lehet semmiről nem tud...
Hát ha én akarnék valamit egy férfitől, tuti nem a gondjaimmal untatnám.
A 2-es jól írta.
4.- es. Ezt nagyon szànalmasnak tartom. Én inkább mosollyal, jókedvvel, humorral próbàlkoznék. Nyavajgàsból kap otthon bőven, gondolom.
Kinek kell szànalom kapcsolat, szànalom szex? Az olyan is!
3-as vagyok.
Szerintem nem feltetlenül áll mögötte hátsó szándék. Vannak olyan típusú emberek, akik fűnek-fának kiteregetik minden személyes dolgukat. Volt egy kolléganőnk, akit burkoltan mi is próbáltunk rávezetni, hogy rohadtul nem érdekel minket, hogy csinálják a barátjával, és legyen szíves menjen már ki, amikor telefonon enyelegnek...
Tesz más utalásokat is neked a kolléganőd? Van olyan a viseljedésében, amit flörtnek neveznél?
Nokent mondom, nem feltetlenul. Pasinal erosebb eselye lenne. Nok, koztuk en is, szoktunk lelki szemetesnek hasznalni akar ferfiakat is. Es ha nincs vonzalom, akkor fel sem merul, hogy a masik egy erzo leny, vigyazni kene.
Persze lehet celzatos is, de nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!