Mit lehet tenni, ha a munkatársak folyamatosan a családra hivatkozva kihúzzák magukat bizonyos dolgok alól?
De miért áldozod fel magad? Miért szerencsétlenkedsz?
Legközelebb vedd mi jó előre a szabidat, és ne maradj benn túlórázni se, ennyi.
Te nem làtod a fàtol az erdöt? Nem a munkatarsakra kène haragudni hanem arra aki ilyen beosztásokat csinal hogy random kitalàlja hogy maradni kell es nem ALAP elengedni az embereket 23 àn(legtöbb helyen a cég joelöre ezen dolgozik hogy az egész hetet kiadhassa)
Egy logisztikàtlan barom rendelkezi veletek.
#1: Most nem csak konkrétan ez az eset zavar. Egyébként szerinted egy nő egyetlen nap alatt meg tud főzni háromféle ételt, megsütni kétféle süteményt, és még ki is tud takarítani, netán még be is vásárol? Ne röhögtess. Pl. nagyon sok sütinek kifejezetten jót tesz, ha áll, szentestére meg te sem 23-án főzöd meg a halászlét vagy az akármilyen kaját, hanem 24-én.
Na ja, csak amikor a főnök közli, hogy valakinek maradnia KELL, és ők már kb. ott sincsenek, mert nekik éppen "rohanniuk" kell valahová, akkor nem sokat tudok tenni.
Sajnálom kérdező, vannak sokan a pofátlan családdal takarító nők... Velem is mindig ezt csinálták, aztán meg ha szovatettem hallgattam ahogy a dohanyzoban meg jól megbeszélik hogy sekutyam semacskam...
Velem egykorú gyerekeik voltak, és arra gondoltam mit szólnának ha az ő gyerekük is ezt kapna.
Na mindegy, azóta nekem is lettek gyerekeim, de nem felejtettem el milyen rosszul esett anno, és odafigyelek erre. Bár már nem közszférában dolgozók, így ki se alakulhat ilyen helyzet.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!