Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg manapság a nők már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg manapság a nők már csak az anyagiakat keresik egy férfiban? Már a családi örökségét is lesik? (ingatlan)

Figyelt kérdés

Hova tűnt a szerelem? Ami régebben volt, hogy a párok szerelemből jöttek össze és együtt teremtették meg az életüket.

Nos, ez a mai világban ahogy nézem, teljesen de totálisan eltűnt. A nők már nem csak azt nézik kajánul amit a férfi tudott összehozni élete során (pl. magas fizetés, diploma, jó állás, egyéb), de azt látom erősen megnézik mikor fog meghalni a nagyija, mikor fogja megörökölni a saját lakást, stb.

Mi lett ezzel a világgal? Hol a szerelem? Érdeklődés hiányában kiveszett, eltűnt, megszűnt létezni?

2024. febr. 13. 17:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2024. febr. 13. 17:52
 2/27 anonim ***** válasza:
95%

Szánalmas próbálkozás.

Mármint a kérdező.

2024. febr. 13. 18:00
 3/27 anonim ***** válasza:
32%
Mert senki nem fogja lentebb adni a szerelem miatt. A szerelem elmúlik, de a(z anyagi)gondok megmaradnak. Ezek vitákat és konfliktusokat szülnek. Jólétben kevesebb a konfliktus, ezáltal tartósabb, biztonságosabb a kapcsolat. És még egy gyerekvállalást nem is említettem.
2024. febr. 13. 18:07
 4/27 anonim ***** válasza:
95%

Rossz lehet egyedűl. De ne a nőkön töltsd ki hányatott sorsodat.

Ha így állsz a nőkhöz. Ezt vetíted feléjük. Incell vagy.

Nem is kapsz értelmes nőt.

2024. febr. 13. 18:09
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 év alatt nem tapasztaltam ilyesmit, de a hiba lehet bennem van.

F

2024. febr. 13. 18:11
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Ez hülyeség. Miből gondolod? Szerinted melyik nő kezdi ezzel egy ismerkedésnél, hogy te mégis mennyi mennyi ingatlan van a családod birtokában? Meg hogy mikor hal meg végre a nagyanyád? Te nagyon el vagy tájolva. A saját sikertelenségedet vetíted ránk és direkt provokálsz embereket itt.
2024. febr. 13. 18:18
 7/27 anonim ***** válasza:
85%

Én se tapasztaltam 30 év alatt ilyesmit, de lehet, a hiba bennem (is) van.

30 F

2024. febr. 13. 18:21
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
Ahw, kérdező, ne is mondd! 30as nő vagyok, és én is ezt kérdezem! Hová lett a szerelem? A belsőbérték fontossága? Neked, mint férfinak csak az számit, hogy vékony legyek, csinos legyek, fiatalos, széparcu, tökéletes kulseju! Természetesen, mindezt ingyen érem el. Igényeim ne legyenek, max a dugás, és esetleg fizetős programok kozul a netflix. De az már fancy! Gyereket ne akarjak persze, se házadságot, hát nehogymar ilyen elvárásom legyen, mikor tudom, hogy a férfiak utálnak korám kelni! 😏
2024. febr. 13. 18:40
 9/27 anonim ***** válasza:
82%
A pasik szeretnének ugyan ingyenélni egy nőn, bocs már hogy ez nem így megy.
2024. febr. 13. 18:49
 10/27 anonim ***** válasza:
4%
9 - Főleg, hogy a nők nagyja nem keres annyit mint egy férfi, de mindegy. Fordítottan nagyobb tendencia ez amit írtál.
2024. febr. 13. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!