Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy folytatódik az ingatlanárak emelkedése és egyre nehezebb saját lakáshoz jutni, így a jövőben még értékesebbek lesznek a saját lakásos férfiak?
"örököltél"
A csajoknak általában mindegy honnan van csak legyen.
Mindnekinek mindegy, hogy honnan van.
Teljesen leszarom, hogy valaki azért tud késsel-villával enni, mert a szülei megtanították vagy azért, mert önerőből vált kulturálttá. A lényeg, hogy tudjon vielkedni. Ugyanez a helyzet az anyagiakkal. Senkit nem fog érdekelni, hogy örökölted vagy hülyére dolgoztad magad, a lényeg, hogy legyen. (Már akinek szempont.)
33
Úgy értettem, nem mindenkinél konkrét elvárás a saját lakás. Nyilván szempont, de én pl csak jó anyagi helyzetet és önálló háztartást várok el, mert jelenleg nyújtani is csak ennyit tudok.
Igen, ez a rajtengedély a csajoknál, jól mondod.
Csak sok férfinak, akik mondjuk albérletben laknak, rajtengedélyük sincs, így ők eleve kiesnek a versenyből, úgy hogy rajthoz sem állhatnak. Így majd nagyobb lesz a verseny értem mint pesti lakásos férfiért, és nekem is egyre nagyobb elvárásom lehet a nők felé, pl. legyen fiatal és szép.
Erre mondom hogy növekedni fog az értékem, míg az albérletes férfiaké a béka feneke alá kerül, ha tovább emelkednek az ingatlanárak :)
37
Nem, igényeid akkor lehetnek, ha válogathatsz. A kérdés alapján azt gondolom, hogy ezt nem teheted meg. (ellenben pl. velem)
36
Nekem van lakásom, ha ez a kérdés. De igen, egy bizonyos kor után, egy nőnél is alap!
"Erre mondom hogy növekedni fog az értékem, míg az albérletes férfiaké a béka feneke alá kerül, ha tovább emelkednek az ingatlanárak :)"
Ez igaz lenne, ha nem lenne ilyen hányingerkeltő személyiséged. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!