Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy folytatódik az ingatlanárak emelkedése és egyre nehezebb saját lakáshoz jutni, így a jövőben még értékesebbek lesznek a saját lakásos férfiak?

Figyelt kérdés
Akik meg lecsúsztak a saját lakához jutás lehetőségétől azok pedig még mélyebbre süllyednek, még reménytelenebb lesz nekik valaha is az életben barátnőt találni?
2024. febr. 12. 15:36
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
40%

"örököltél"

A csajoknak általában mindegy honnan van csak legyen.

2024. febr. 13. 13:52
 32/43 anonim ***** válasza:
64%

Mindnekinek mindegy, hogy honnan van.

Teljesen leszarom, hogy valaki azért tud késsel-villával enni, mert a szülei megtanították vagy azért, mert önerőből vált kulturálttá. A lényeg, hogy tudjon vielkedni. Ugyanez a helyzet az anyagiakkal. Senkit nem fog érdekelni, hogy örökölted vagy hülyére dolgoztad magad, a lényeg, hogy legyen. (Már akinek szempont.)

2024. febr. 13. 14:17
 33/43 anonim ***** válasza:
15%
32: mindenkinek szempont. Azaz minden csajnak szempont. Mindenki jól akar élni, ha a másik el tudja látni valamivel, akkor azt fogja választani, nem azt aki nem.
2024. febr. 13. 14:36
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

33

Úgy értettem, nem mindenkinél konkrét elvárás a saját lakás. Nyilván szempont, de én pl csak jó anyagi helyzetet és önálló háztartást várok el, mert jelenleg nyújtani is csak ennyit tudok.

2024. febr. 13. 15:08
 35/43 anonim ***** válasza:
35%
Mucikám, az, hkgy van saját lakasod, egy bizonyos kor felett, csak alap! Rajtengedély, és nem garancia semmire, csak "rajthoz" állhatsz!
2024. febr. 13. 15:34
 36/43 anonim ***** válasza:
35: Kinél? Csajoknál "egy bizonyos kor felett"?
2024. febr. 13. 15:38
 37/43 A kérdező kommentje:

Igen, ez a rajtengedély a csajoknál, jól mondod.

Csak sok férfinak, akik mondjuk albérletben laknak, rajtengedélyük sincs, így ők eleve kiesnek a versenyből, úgy hogy rajthoz sem állhatnak. Így majd nagyobb lesz a verseny értem mint pesti lakásos férfiért, és nekem is egyre nagyobb elvárásom lehet a nők felé, pl. legyen fiatal és szép.

Erre mondom hogy növekedni fog az értékem, míg az albérletes férfiaké a béka feneke alá kerül, ha tovább emelkednek az ingatlanárak :)

2024. febr. 13. 16:08
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

37

Nem, igényeid akkor lehetnek, ha válogathatsz. A kérdés alapján azt gondolom, hogy ezt nem teheted meg. (ellenben pl. velem)

36

Nekem van lakásom, ha ez a kérdés. De igen, egy bizonyos kor után, egy nőnél is alap!

2024. febr. 13. 16:11
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
"Így majd nagyobb lesz a verseny értem mint pesti lakásos férfiért" 🤣🤣🤣. 2 pipás, te akkor se válogathatsz ilyen jellemmel ha budai villád van.
2024. febr. 13. 16:40
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

"Erre mondom hogy növekedni fog az értékem, míg az albérletes férfiaké a béka feneke alá kerül, ha tovább emelkednek az ingatlanárak :)"

Ez igaz lenne, ha nem lenne ilyen hányingerkeltő személyiséged. :D

2024. febr. 13. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!