Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy folytatódik az ingatlanárak emelkedése és egyre nehezebb saját lakáshoz jutni, így a jövőben még értékesebbek lesznek a saját lakásos férfiak?
Én örököltem ingatlant Pesten, szóval nekem az értékem akkor csak növekedni fog tovább a jövőben.
De azok akik erről lemaradtak és pár éve amikor még olcsó volt, nem jutottak ingatlanhoz és nem is örököltek azoknak a férfiaknak egyre kilátástalanabb, egyre reménytelenebb lesz ezek szerint barátnőt találni.
"Neked nem azt tanitottak, hogy az elet a tulelesert folytatott folyamatos harc? Te kiket eloztel meg ebben a versenyben?"
Sok mindenkit, csak azzal hogy jó helyre születtem, jó családba és egyke vagyok. Ezzel lepipáltam a férfiak jelentős részét, akinek csak albérlet jutott, és ezért esélytelenek a nőknél. :)
Ingatlan, magas bevétel jó hatással van mindenki életére, mert sokkal jobb programokra járni, mint otthon nézni a falat.
Csak a házadért cserébe viszont senki se lesz veled.
Jajj már!
Ha csóró vagy legalább egy jó 20 centis lenne a gatyában mint kompenzálás. Mindenben szar vagy úgy ne akarj nőt.
De mi köze a lakásnak vagy háznak a személyiségedhez, amivel meg tudnál hódítani egy nőt?
Fogalmad sincs, hány ember él munkásszállón és van kapcsolata.
Sógorom 50 éves, albérletben él a feleségével.
Van egy fiatal munkatársam , lakása van 22 évesen és nincs barátnője.
Nem fogod belátni hogy nem az anyagiakon múlik, neked kell egy kapaszkodó, egy magyarázat. Mások meg a horoszkóppal magyarázzák hogy ronda természetük van. Az is nonszensz….
Más lakásával nem vagyok kisegítve.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!