Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy folytatódik az ingatlanárak emelkedése és egyre nehezebb saját lakáshoz jutni, így a jövőben még értékesebbek lesznek a saját lakásos férfiak?
20# Attól jobb pl., hogy egy anyagilag kecsegtetőbb jövőképet kínál, ahol nem kell albizni és közösen kuporgatni saját lakásra, vagy ha akarnak is, egyszerűbben fog menni egy olyan otthonból, aminek csak a rezsijét kell felezni szóval lesz maximum 30K a lakhatás fejenként. Mindenki leszarja, hogy valaki örökölt-e vagy sem, kivéve pár magánvagyon meg kapitalizmus ellenes hippit. Mármint aki megdolgozott érte, az áll az első helyen, hiszen ez azt jelenti, hogy jó állása van, felelős. A második helyen viszont az öröklők vannak a többi előtt, mert így vagy úgy de van nekik. Nem nyomorognak, lazábban lehet melletük élni, meg hát az örökölt lakás se zárja ki nyilván, hogy felelős emberek legyenek. Utánuk jönnek a többiek.
Mindez CSAK ANYAGI szempontból nézve, természetesen senki nem fog egy lakás miatt összejönni valakivel, ha a személyiség nem passzol. De előny, ezt felesleges tagadni. Akkor is, ha kapta.
Nem értem, miért ne lenne nagyonis jó pont a szülői segítség?
Én értékelem, ha valaki olyan családból jön, ahol a szülők támogatták a gyerekeiket. Lehet tolni a kommunistát, és mondogatni hogy azért nem dolgozott meg, dehát konkrétan semmiért nem dolgozunk meg, amit a szüleinktől kapunk.
Az én anyám pl kisgyerek korom óta vitt kiállításokra, festőalbumokat vett nekem, mesélt a művészetről, bátorított, hogy én is alkossak stb. Ha netán mondjuk egy férfinak megtetszik, hogy engem érdekel a művészet (és kicsit(!!!) értek is hozzá), akkor majd visszahőköl, ha megtudja, hogy mindezt anyukám plántálta belém? Nem hiszem.
Ugyanez a helyzet a szülői segítséggel elért anyagi körülmények terén. Nyilván a neres tolvajok és cimboráik más tészta, én most a normális polgárokról beszélek.
Nekem nem ér kevesebbet az, ha valaki jó családból érkezik, mint az ha mindent-mindent önerőből ért el. Ugyanígy nem zavar, ha azért művelt vagy udvarias egy ember, mert a szülei így tanították. Nem probléma, ha azért tudok vele elbeszélgetni az irodalomról, mert a szülei is műveltek, és sorolhatnám.
Illetve megfordítom. Természetesen senki sem hibás azért, ha nem kap/kapott gyerekként anyagi vagy szellemi támogatást, de ettől még igenis fontos kérdés, hogy ki milyen szinten áll.
Jajj de buta vagy 20-as, a többiek is megírták
Semmivel sem vagyok attól kevesebb hogy örököltem (vették nekem) mint ha én dolgoztam volna meg az egészért. Van és kész. És a nők is ezt fogják értékelni bennem. A tényeket.
Édeskevés ha tetszik ha nem.
Ha jó pasi és (vagy) megfog benne valami akkor "szinte" lakhat az utcán is.
És fordítva is igaz.
Az már baj ha egy nő ezt veszi hogy saját lakás vagy albi.
Senkit nem érdekel a szaros lakásod. Nyugton is megoldják az emberek albérletben mégis van csajuk, feleségük, családjuk.
Nem ezen múlik.
Amúgy sincs rádírva, hogy neked van "lakásod", ezzel nem lehet csajozni. Ahhoz jól kell kinézni (extrém jól) és olyan attitűddel kell rendelkezni: jó kiállás, magabiztosság, jó duma, szövegelés stb.
Ha ez nincs meg akkor semmit sem ér a pénz, a vagyon (köztük a saját lakás).
Ez talán még Indiában működne, hogy villantod a lakást, nem a csajnak, hanem apucinak, aztán megkapod a nőt és mindenki örül (kivéve a csajt, de hát ott ez kit érdekel).
Számomra nem.
A páromnak nincs lakása, de én imádom őt 🥰
"nekem az értékem akkor csak növekedni fog tovább a jövőben"
Nem, nem fog nőni az értéked, ha közben messziről bűzlesz, hogy egy kicsinyes, anyagiaskodó kis görcs vagy. Ahogy a 18as írta, örököltél. Tehát mintha az ősember a nőnek egy magától elhullott pumával akarna udvarolni :D
Egyszer(!!) voltam randin egy ilyen típussal, inkább hagytam a fenébe. Pedig ő maga szerezte a házat, nem is örökölte. De bűzlött. Inkább választottam azt, aki albérletben élt, és közösen teremtettük meg azt, ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!