Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Majd szólok", volt már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Majd szólok", volt már, hogy a nő valóban szólt is ezután?

Figyelt kérdés

pasik, biztos volt már, hogy a nő (most kontextus nélkül) igéretett tett arra, hogy "majd szól". Pl "nem tudom mikor megyek ide buliba, majd szólok", "igérem szólok, amint ráérek".

volt már olyan ebben a világtörténelemben, hogy a nő valóban szólt?

2024. febr. 11. 01:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ez nem kamu. Amioor ezt mondja valoban ugy gondolja.

De amikor odakerul hogy rá is ér valahogy nincs meg a lökés hogy hivjon. Elvégre miert nem te invitálod valahova miert rakod ezt rá?

En is voltqm màr igy hogy majd jelzek ha el tudok menni valahova. Aztan napok talan 1 hét mulva el tudtam menni addig a másikkal kontaktom se volt nem is írt nem hivott igy 1 het mulva ugy voltam vele akkor minek irjak rá.

2024. febr. 11. 08:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Nálam idáig 4-ből egy sem szólt soha :D mondjuk az egyik rendesen összetört mikor számon kértem rajta, látszott hogy megbánta
2024. febr. 11. 08:32
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Ha csak várod a sültgalambot ilyenkor(hátradőlsz hogy majd szól akkor) az eleggé lehozó demotiváló.
2024. febr. 11. 08:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Miért mit kell csinálni? Felév múlva ráírni, hogy "még mindig nem érsz rá???"
2024. febr. 11. 09:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Szamon kerted???
2024. febr. 22. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:

"mondjuk az egyik rendesen összetört mikor számon kértem rajta..."

Te aztán kemény csávó lehetsz...

2024. febr. 22. 14:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint amikor kölcsönadsz és "majd megadom". Megpróbálja elsunnyogni, hátha idővel elfelejted, hogy mit mondott.
2024. febr. 22. 21:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Figyelj, csak te tehetsz róla, ha nem veszed a lapot. Nyílván máskor, másképp is jelezte a nő, hogy nem akar tőled csak nem értettél a szép szóból.

Igen, a levakarhatatlan pasik "tüneti kezelése" ez. Ha nem tudsz olvasni a sorok között, akkor várhatsz még 5 évet is.

Vagy megjegyezheted végere:

-Majd máskor

-Nem érek rá

-Majd szólók

-Talán

-Lehet

-Esetleg

-Majd egyszer

-Később

Ezek azt jelentik, hogy nem, csak mivel te nem értessz a nemből, és megbánatni sem akarunk, hát halogatjuk, ha ebből se értessz akkor sajnálunk.

2024. márc. 4. 16:16
 19/20 A kérdező kommentje:

Lány A: rendben, ha lesz esemény, akkor szólok

Lány B: rendben, ha lesz esemény, akkor szólok

Ebből az egyik hazudik, és titkon lekoptatni akar. Na vajon melyik?

Persze, tehát megigéritek - aztán meg mi vagyunk a hülyék, ha amúgy meg nem értjük hogy az ellenkezőjét értitek.

Engedd meg, hogy körberöhögjelek 😃

2024. márc. 5. 12:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Sebaj, addig is játszhatsz azzal, ami egyidős veled!

Ezt talán érted...

2024. márc. 5. 12:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!