Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Majd szólok", volt már, hogy a nő valóban szólt is ezután?
pasik, biztos volt már, hogy a nő (most kontextus nélkül) igéretett tett arra, hogy "majd szól". Pl "nem tudom mikor megyek ide buliba, majd szólok", "igérem szólok, amint ráérek".
volt már olyan ebben a világtörténelemben, hogy a nő valóban szólt?
Ez nem kamu. Amioor ezt mondja valoban ugy gondolja.
De amikor odakerul hogy rá is ér valahogy nincs meg a lökés hogy hivjon. Elvégre miert nem te invitálod valahova miert rakod ezt rá?
En is voltqm màr igy hogy majd jelzek ha el tudok menni valahova. Aztan napok talan 1 hét mulva el tudtam menni addig a másikkal kontaktom se volt nem is írt nem hivott igy 1 het mulva ugy voltam vele akkor minek irjak rá.
"mondjuk az egyik rendesen összetört mikor számon kértem rajta..."
Te aztán kemény csávó lehetsz...
Figyelj, csak te tehetsz róla, ha nem veszed a lapot. Nyílván máskor, másképp is jelezte a nő, hogy nem akar tőled csak nem értettél a szép szóból.
Igen, a levakarhatatlan pasik "tüneti kezelése" ez. Ha nem tudsz olvasni a sorok között, akkor várhatsz még 5 évet is.
Vagy megjegyezheted végere:
-Majd máskor
-Nem érek rá
-Majd szólók
-Talán
-Lehet
-Esetleg
-Majd egyszer
-Később
Ezek azt jelentik, hogy nem, csak mivel te nem értessz a nemből, és megbánatni sem akarunk, hát halogatjuk, ha ebből se értessz akkor sajnálunk.
Lány A: rendben, ha lesz esemény, akkor szólok
Lány B: rendben, ha lesz esemény, akkor szólok
Ebből az egyik hazudik, és titkon lekoptatni akar. Na vajon melyik?
Persze, tehát megigéritek - aztán meg mi vagyunk a hülyék, ha amúgy meg nem értjük hogy az ellenkezőjét értitek.
Engedd meg, hogy körberöhögjelek 😃
Sebaj, addig is játszhatsz azzal, ami egyidős veled!
Ezt talán érted...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!