Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Majd szólok", volt már, hogy a nő valóban szólt is ezután?
pasik, biztos volt már, hogy a nő (most kontextus nélkül) igéretett tett arra, hogy "majd szól". Pl "nem tudom mikor megyek ide buliba, majd szólok", "igérem szólok, amint ráérek".
volt már olyan ebben a világtörténelemben, hogy a nő valóban szólt?
Majd! = Soha!
Talán! = Még meggondolom! (valószínűleg igen)
Nálam a talán mondjuk 99%-ban nemet jelent, csak nincs kedvem helyben megmondani mert nincs épp türelmem folytatni a beszélgetést.
A majd szólok meg lekoptatós szöveg, szállj le a csajról. Nem akar veled lógni.
Többen is megígérték és úgy is lett.
Hát nem mindegy kivel, milyen nővel kezdesz ki haver.
Erre van az ismerkedés.
Ha jól bánsz s kezeled az embereket kortól, nemtől függetlenül, akkor egy kontaktból látható az, hogy szimpi vagy-e vagy sem.
Ez lerazos szoveg altalaban.. bar nem ertem hogy miert tartja fent a hitet a masikban mikor egyertelmu felrevezetes..
Az ilyen not engedd el .. nem fog egybol menni de folyamatosan keruld a legkisebb kontaktot is vele aztan elmulik az erzes.
Nekem exem mikor "talán"-t, vagy "majd"-ot mondott (férfi) mindig nemet jelentett.
Nekem attól függ. Ha eddig komolyan vett, akkor valóban majd szól. Ha nem, akkor csak nem akart problémázni és így lezárta.
5
Mert sokan nem értik. Ha a nő azt mondja, nem, olyanokat képesek belemagyarázni egyesek, hogy az agyam eldobom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!