Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hogy randiznak férfiakkal Angliában, USA-ban, Nyugat-Európában ahol aztán még ennyire sincs saját lakásuk férfiaknak?
Magyarországon ez ugye teljesen megszokott "előszűrési" módszer randin, hogy ha 30-40 évesen kiderül nem saját lakásban él egy férfi akkor ez intő jel a nőnek hogy jobb ha nem lesz második randi.
De mi a helyzet a jellemzően inkább lakásbérlős országokban?
Nyugaton teljesen más a helyzet mint Magyarországon, ott komoly bérlői kultúra van. Ott a fiataloknak nem egy saját lakás az életcélja, effektíve semelyik nő nem várja el ott hogy saját lakása legyen egy férfinak. (Kivéve talán valami dilis magyar kivándorló csajt)
Valamint ott a bérleti díj az csak az átlagfizetésnek a 20%-a, teljesen vállalható összeg. Mo.-n meg a 60%-a.
Én pl. nagyon jól randiztam az angol (most már) férjemmel, akkor is, amikor bérelt lakásban lakott. Sőt, én is bérelt lakásban laktam. Itt ez teljesen más.
(De amúgy valahogy mégis saját házat vettünk angliai vidéki kisvárosban, igaz, egy része hitel, de kb. 5 év alatt kicsengetjük.)
Kérdező, az van, hogy itt azon bukik a dolog, hogy nem tudsz kompenzálni.
Tehát nem elég, hogy nincs saját lakásod, de pluszban még csak jól sem nézel ki, vagy legalábbis nem elfogadhatóan, nem vagy jó pasi. Ennyi.
Ha jó pasi vagy, akkor az már egy kompenzáció, azzal kompenzálod a saját lakás hiányát, hogy jól nézel ki.
VAGY (!) nem nézel ki jól, de legalább van saját ingatlanod, autód, jövedelmed (nem alkalmi munkák, stb.).
Neked egyik sem stimmel, na, ezért nem vagy sikeres.
# 14
ja értem akkor én a jól kinéző de nincs saját lakása kategória vagyok. Így már értem hogy nekem miért nem volt soha probléma nőkkel ez a lakás dolog.
15
Ne legyél cinikus, és ne legyél értetlen.
Jól nézel ki? Nem? Oké, van saját ingatlanod? kocsid? Jövedelmed van? Igen. Van esélyed.
Jól nézel ki? Igen? Oké, akkor a többi nem feltétlenül kell, persze nem árt ha külön élsz már, és van munkád, amiből meg is élsz, és nemcsak túlélsz.
Jól nézel ki? Nem? Oké, ingatlan, autó, jövedelem? Az sincs? Akkor esélytelen vagy.
Érted? Kompenzálnod kell. Nem tudsz? Akkor így jártál. Ezért nem másra kell ám mutogatni, meg sírni, mint egy r*banc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!