Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek illetve a férfiaknak mennyire sikerül a saját kategóriájuknál felett választani társat?
Nos mivel Magyarországon nagyon felborult a nemek aránya, ezért nőként minden további nélkül sikerül magasabbat találni, férfiként pedig kategóriákkal lejjebb kell adnod.
Én már Ausztriában élek, már a második nagyvárosban. Itt nem látom ezt a problémát, itt a nők saját szintű férfiakkal jönnek össze és vica-versa. Sőt itt inkább az osztrák férfiak vannak előnyben, mert ha az osztrák nőknek valamiért nem kellenek, megmakacsolhatják magukat és szerezhetnek Kelet-Európai vagy Közel-Keleti vagy egyéb nőt.
Csak a miheztartás végett: ezeket a kategóriákat mi alapján állítjátok föl?
És miért is kellene nekem egy másvalaki által kiagyalt rendszerhez igazodnom?
Szerintem rossz körökben mozogtok.
Igaz, én már nem vagyok mai csirke, de fiatalon szépnek mondtak.
Egyáltalán nem volt igaz, hogy minden ujjamra jutott volna pasi. Az viszont igaz volt, hogy a külsőm miatt minden pasi meg akart d.ugni, de komoly kapcsolatra azért nőként sem olyan könnyű párt találni.
Eddig a legnagyobb különbség 3-4 kategória volt, a csajszi javára.
Én jószerivel egy 5-ös frici vagyok, a csajszi meg súrolta a 8-9-es kategóriát.
Nincs igazad!
A NŐ valóban válogat, de nem az alapján amit Te felvázoltál. Az a ribi kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!