Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hogy randiznak férfiakkal Angliában, USA-ban,
Nyugat-Európában ahol aztán még ennyire sincs saját
lakásuk férfiaknak?
Figyelt kérdés
Magyarországon ez ugye teljesen megszokott "előszűrési" módszer randin, hogy ha 30-40 évesen kiderül nem saját lakásban él egy férfi akkor ez intő jel a nőnek hogy jobb ha nem lesz második randi.
De mi a helyzet a jellemzően inkább lakásbérlős országokban?
Hány randin vagy te túl? Volt neked valaha párkapcsolatod? Vagy ismerkedtél valaha?
2024. febr. 9. 14:37
2/16 A kérdező kommentje:
# 1
30+ életkorra értem hogy akkor ez már megszokott nők részéről
nyilván nem egyetemista korban
2024. febr. 9. 14:39
3/16 anonim válasza:
Inkább azt várják el a nők, hogy szüleidtől külön lakjál, tehát a bérlemény is jó.
2024. febr. 9. 14:41
4/16 A kérdező kommentje:
# 3
hát állítólag az meg azért gyanús nekik mert hogy ha lakásbérlésre van pénzed akkor miért nem veszel inkább lakást
2024. febr. 9. 14:45
5/16 anonim válasza:
Incelveszély
2024. febr. 9. 14:46
6/16 anonim válasza:
Nem sok értelme van a magyar helyzetet olyan országokkal és társadalmakkal összehasonlítani, ahol rendesen kidolgozott bérleti rendszer van, megfizethető áron, és a bérlő és a bérbeadó is megfelelően szabályozva, képviselve van jogilag. Ráadásul rengeteg állami bérlakás is van ezekben az országokban. A magyar helyzet meg kifejezetten speciális, itt a tulajdonlás volt mindig is a megszokott, még akkor is ha mostanra ezt sok esetben ellehetetlenítik. Ennek ellenére akkor sem helyes a nyugati lakhatási helyzettel összehasonlítani, mert két teljesen eltérő megközelítés. Almát a körtével, tudod.
2024. febr. 9. 14:48
7/16 A kérdező kommentje:
# 5
és ezt természetesen pont egy incel állapítja meg :D
2024. febr. 9. 14:50
8/16 anonim válasza:
7-es, nem az 5-ös vagyok, de ez a visszavágás elég szarra sikerült. Biztos 30+-os vagy?
"hát állítólag az meg azért gyanús nekik mert hogy ha lakásbérlésre van pénzed akkor miért nem veszel inkább lakást"
Ez azért meredek kijelentés. Erről az a buta (vagy butát játszó) csaj jut eszembe, aki elkezdi: If you are homeless just buy a house!
2024. febr. 9. 15:00
9/16 anonim válasza:
Ott a pont a hatosnál. Illetve Magyarországon birtokolni szereztnének az emberek ingatlant, mivel hosszú távon ez éri meg. Míg más országokban sok ember éli le az életét albérletekben, de ott meg az éri meg. Még Magyarországon is nagyon nehéz ingatlant vásárolni, hát még külföldön pl Németországban, ausztriában, Franciaországban.
2024. febr. 9. 15:03
10/16 anonim válasza:
Ingatlant venni 4-5 évekre amíg tanulsz, vagy egy helyben dolgozol, olykor többszáz/ezer kilométerekre költözöl alapvetően értelmetlen, én is csak akkor vettem (Seattle) amikor már fixen hosszabb távban gondolkoztam, sosem merült ez fel randizásnál, meg úgy később sem. Nálatok Magyarországon viszont nem jellemző ez a fajta mobilitás, sokan ugyanabban a megyében élik le az életüket, ahol megszülettek, sem a munka sem a tanulás miatti többszörös költözés nem jellemző. Más mentalitás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!