Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyira elterjedve a férfiak körében, hogy a nőknek fontos a fizetés?
Mert a legtöbbnek fontos.
Nem mindegy a korosztály. 25-30 között nagyon fontos a legtöbbnek, hogy azt tudja kifele mutatni amit a társadalom elvár. Fancy éttermek, utazások, apple termékek, menő autó, márkás ruházat. Illetve a férfi lakjon külön, de a nőnek nem kell, majd befészkel valahova. Ezek ebben a korosztályban aranyszabályok, abszolválásuk nélkül jelentősen csökken az esély arra, hogy egy átlagos vagy afeletti kinézetű barátnőd legyen.
Nem kell itt elhinni amit írnak, a való világban nem az a tendencia, hogy mindegy a kereset csak legyen jófej, sportos stb.
"Szemüveges apatestű férfi vagyok és mindig találtam könnyen"
Ebben a mondatban bukott ki, hogy troll a kérdés. A nettó 340 ezernél még nem jöttem rá.
"Sőt tökre szimpatikus lesz a nőknek hogy járványügyi szakember vagyok két diplomával (ezen a területen ilyenek a bérek)"
Hat a bohocnatha-atveres, es az azzal jaro tomeges nyomorbadontes utan sztem annyira nem szimpi......
39F incel
Azok a férfiak mondják ezt legtöbbször, akik a személyiségükkel nem tudnak megfogni egy nőt és ezt az anyagi helyzetükre fogják. Könnyebb azt mondani, hogy azért nem kellek a nőknek, mert nekik a pénz számít, mint azt, hogy béna vagyok és nem tudok fogni magamnak egy nőt.
Én nem azt mondom, hogy nincsenek pénzéhes nők, akik imádják, ha eltartják őket, de rengeteg olyan nő van, aki nem ilyen, csak őket észre kell venni. Mert bizony hiába puffogtatják a férfiak, hogy a nőknek a pénz számít, általában pont az olyan nők után csorog a nyáluk 😃
Egy biztos hogy a pénz nem minden. Rengeteg fogyatékos, geeky, nerdy, autista vagy egyéb beütésű millás fizetésű IT-s van, aki nem talál nőt. Hiába keresik szét magukat annyira beteg az érzelmi világuk, mesterkélt autista a viselkedésük hogy a nők nem tudnak rájuk férfiként nézni.
Ha viszont IT-s vagy és kockás hasú és kicsit is "normális" akkor máris megjelennek a nők akiknem "nem számít" a fizetés...
Tehát mondom önmagában kevés de ha amúgy nincs veled "gond" akkor 1 millás fizetésűvel ezerszer inkább jönnek össze mint nettó 300asokkal.
Kedvenc tinder hirdetésem ( már rég nem vagyok fent ) ez volt: "az informatikusok az eseteim" ...
Azért lássuk be, valamilyen szinten fontos a pénz, és ez érthető is. Nem feltétlen azért, mert a nő ki akarja használni, de ha egy nyaralásra nem tudtok elmenni ketten, meg ketten alig jöttök ki a béretekből, akkor elég nehéz jövőt meg családot tervezni közösen.
Szégyen egyébként, hogy ilyen végzettséggel és foglalkozási körben ennyit keresel, de ne értsd félre, abszolút nem a te szégyened.
Nem is azt mondtam, hogy a férfinak kell mindent fizetni. De próbálj megélni nettó 340e-ből, úgy, hogy fizeted a lakást (hitelt vagy bérleti díjat), meg mondjuk még félretenni, meg még mondjuk kifizetni egy pl. Spanyolországi utazás rád eső részét. Egész biztos vagyok benne, hogy nem fog menni. Azt meg nem várhatja el ő sem, hogy a nő fizesse neki, és az se pálya, hogy soha ne menjenek sehova.
Én kb a kétszeresét keresem nettóban a kérdezőnek, ebből kényelmesen megélek, de még így is eléggé látható meg fájó összegnek érzek egy nyaralást, vagy egyéb nagyobb kiadást. Sajnos manapság 340e Ft ha az embernek fizetni kell mellette egy albérletet is, arra elég, hogy kb ne haljon éhez a következő fizetésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!