Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány nő kérdezte már meg első randin, hogy mennyit kerestek?
Azt meg szoktam kérdezni mivel foglalkozik, de egyszer annyira megijedt egy pasi, hogy várom, hogy ők kérdezzék meg. Az első nap mind megkérdezi, akkor miért lenne fura, ha én is?
Ez nem azért kérdés, hogy felmérjük ki mennyit keres, hanem hogy megismerjük. Lehet valami olyat csinál, ami mindig is érdekelt, vagy hasonló a szakterületünk, valamennyit a személyiségére is lehet ebből következtetni.
Hogy mennyit keres, azt kapcsolatban se igazán kérdeztem meg soha.
Közvetlenül is volt vagy 30, közvetve meg, a "Ésh mivelfoglalkozhol?" kérdésbe burkolva talán 2 kivételével mind. Mondjuk az a 2 a tanáraim voltak.
(Írtam már itt haveromról, aki annyit mond a melója felől, hogy őr egy bankban. és nem hazudik, mert papíron a biztonságiakhoz tartozik az az IT részleg, ahol bankbiztonsági szakértő. Na ő mesélte, hogy a randiról is szöktek meg csajok, sőt, a legjobb sztorija, hogy egyszer felhívott röhögve, hogy elmondta a csajnak, hogy "őr", erre a csaj kiment a mosdóba, majd visszajött, és mondta, hogy haza kell mennie, mert...és bekamuzott valamit. Csak épp a telefonja meg ott volt az asztalon, nem is vitte magával!!!)
Nem volt jellemző.
Mondjuk úgy inkább, hogy 3-5% talán? :O
38/F
Kérdező, erre mindig jönnek az ilyen ketteskék meg ötöskék, akiknek kb. minden kérdés burkolt puhatolózás az anyagiak iránt. Én kikötöttem volna, hogy a „Mi a foglalkozásod?”-at ne vegyék ide. De sajnos akárhányszor leírjuk, meg se akarják hallani, hogy egyéb ismeretségeknél is alapvető kérdés a munka.
Nő vagyok, sose kérdezem meg. Akiét tudom ismeretségi, baráti, rokoni stb. körben, az maga hozta szóba, és mondta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!