Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány nő kérdezte már meg első randin, hogy mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Nők, esetleg, ha valaki nyitott rá elmesélni, hogy ti rákérdeztek-e, azt is szívesen hallom:)2024. jan. 2. 17:10
31/32 anonim válasza:
30. De a tobbseg nem azt csinalja amit szeret,ha nem ahol lehetoseget kap.
32/32 anonim válasza:
31
Szerintem a többség inkább csak megelégszik azzal, ami van, mert minden váltás/fejlődés/tanulás plusz energia, amit nem akar beletenni. Lehetőség mindig jön szembe. :) És ez bármilyen munka lehet, ami vonzó. Takarítót is ismerek, aki nagyon szereti a munkáját.
Én például 3 éve csináltam meg a középszintű angol nyelvvizsgámat, felnőtt fejjel, munka mellett, úgy hogy nem ezt a nyelvet tanultam a suliban. Nehéz volt? Igen. Megérte? Igen.
Felnőtteket tanítok, és sokan ugyanúgy munka és család mellett iratkoznak be tanfolyamra. Aki kifogást keres, az kifogást talál. Aki megoldást keres, az megoldást talál. Én ebben hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!