Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak akik sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik sikertelenek miért adják fel első visszautasítás után? Miért nem küzdenek?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm már 3 éve házas egy kis babájuk is van. A nő akivel együtt van nem egyszer hajtotta el, mert nem tetszett neki, nem tartotta vonzónak, ha a srác feladta volna nem lennének házasok, nem született volna meg az a gyerek. Kiharcolta azt, hogy az a nő vonzódjon hozzá.

Évekig hallgattam azt a feminista férfigyülölő maszlagot, hogy a nem az nem és, ha visszautasítás után próbálkozol az már erőszak. Tényként kezeltem, bólogadtam, hát igenezten, nem kellett volna. Lehet finoman nem durván közelíteni a másikhoz ami távol áll az erőszak fogalmától. Az nem erőszak, hogyha valaki a visszautasítást nem magára veszi, hanem éppen úgy alakult a helyzet. A visszautasítás nem mindig az egyénnek szól.

Tehát jó lenne, ha a feministák nem terjesztenék tovább a hülyeségüket és békén hagynák a férfiakat. Ha ennyire fontos nekik a nemi egyenlőség menjenek Iránba és ott harcoljanak! Minket nyugatiakat hagyjanak békén és ne terjesszék férfigyülölő ideológiájukat! Férfiaknak meg bátorság!

2023. jún. 10. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Mert lényegtelen számukra az adott nő, csak használni akarják. Pont ezt mutatja, hogy nincs bennük akarás az adott személyét illetően. Az a férfi aki akarja az adott egy darab nőt, az megy utána, ha kell éveken keresztül.
2023. jún. 10. 15:26
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Te nem is kérdezni akartál, csak le akartad írni ezt az eszmefuttatásodat, hogy másoknak el kelljen olvasni. Szégyenletes módon megtévesztetted a gyakorikérdések felhasználóit.
2023. jún. 10. 15:33
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Mert azért van bennük némi méltóság,ezért nem próbálkoznak tovább olyan nőnél akinek nem kellenek. Legalábbis én így vagyok vele. Lehet hogy hogy van ilyen eset hogy a nő végül beadja a derekát egy neki nem tetsző férfinak mert kapuzárási pánikja van,gyereket akar,amúgy jó parti a csávó stb, de ki akar egy olyan nővel ágyba bújni aki minden együttlétkor máshol van fejben,másra gondol...

Ennek így nincs értelme.

2023. jún. 10. 15:36
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Nagy tévedésbe vagy. 1 általad ismert, pozitív végkifejletű esetből ne általánosíts már, hogy juj, meglett volna bármelyik kiszemelt csaj, ha tovább nyomod… Olyan néha megtörténik, hogy elsőre-másodikra nincs szimpátia, tetszés, később mégis, de manapság már a nők is kinyitják a szájukat, vagy bármi más módon a tudtára adják a pasinak, hogyha mégis van esély. Viszont, bocsi, az rohadt kellemetlen, mikor 128-szor kell valakinek megmondanom, hogy nem, és még utána is próbálkozik, mert hátha… Akár „finoman” közeledik, akár nem. Nem férfigyűlölet, hogy olyan hagyjon békén, akitől nem akarok semmit!
2023. jún. 10. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem kéne ennyire fekete-fehéren látni a világot. A kérdező pont ugyanúgy sablonokban gondolkodik, mint az általa megvetett feministák.

A problémák gyökere a kollektivista gondolkodás,ami egy kalap alá veszi az embereket. Miközben külön egyének vannak, ahol minden eset más és más.

Nyilván túlzás és hülyeség az a szélsőséges álláspont, hogy a visszautasítás után próbálkozni erőszak. Viszont ugyanilyen butaság azt gondolni, hogy a végtelenségig tartó próbálkozás valami romantikus dolog volna és a férfiak esetében ez célravezető lenne.

Ha valaki nem érti meg, hogy a másik nem vevő rá, az az esetek többségében nem fog megváltozni a további nyomulástól, persze megtörténhet néhány esetben,de nem ez a jellemző. Van olyan nő,akinél imponál az ilyesmi,de sokaknál nem. Aki többszöri visszautasítás után is megy a nő után, azt önmagában még nem nevezném erőszaknak, de adott esetben akár odáig is fajulhat, hogy zaklatja a másikat. Sztem néhány visszautasítás után még lehet próbálkozni, de ha pl. a nő egyértelműen kijelenti,h nem akarja többé őt látni, és ennek ellenére újra meg újra megjelenik,az már kimeríti a zaklatás fogalmát.

2023. jún. 10. 15:50
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy amelyik nőnek ez bejön, azzal az élet játszmázások és drámahegyek lesznek, de hát akinek ez kell...
2023. jún. 10. 16:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül is megvagyok.
2023. jún. 10. 16:02
 8/15 anonim ***** válasza:
6 Ez sem igaz:D
2023. jún. 10. 16:03
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem lehet ki harcolni a vonzalmat..

Ami tortenhetet szerintem :

A no varta a szep herceget aranyban jo fizetessel de nem akart jonni , megunta a varakozast a jolet hianyat és megadta magat a jol kereso ám de rut férfinak a kényelem és a biztonság érdekében.

2023. jún. 10. 16:03
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Ez csak akkor működik ha egy alapvetően számodra vonzó embernek mondasz nemet bizonyos okokból. Én például százszor nemet mondtam valakinek akihez vonzódtam titokban, mert sokkal fiatalabb volt nálam. Aztán elgyengültem egy ponton. De ez csak akkor működik ha tetteted, hogy nem tetszik de valójában vonzónak tartod. Olyan nem lesz soha, hogy egy számodra taszító ember a próbálkozások közepette vonzóvá válik. A történetben vagy ferdítesz ezzel kapcsolatosan vagy kifejezetten hazug az egész sztori.
2023. jún. 10. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!