Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik sikertelenek miért adják fel első visszautasítás után? Miért nem küzdenek?
Egyik ismerősöm már 3 éve házas egy kis babájuk is van. A nő akivel együtt van nem egyszer hajtotta el, mert nem tetszett neki, nem tartotta vonzónak, ha a srác feladta volna nem lennének házasok, nem született volna meg az a gyerek. Kiharcolta azt, hogy az a nő vonzódjon hozzá.
Évekig hallgattam azt a feminista férfigyülölő maszlagot, hogy a nem az nem és, ha visszautasítás után próbálkozol az már erőszak. Tényként kezeltem, bólogadtam, hát igenezten, nem kellett volna. Lehet finoman nem durván közelíteni a másikhoz ami távol áll az erőszak fogalmától. Az nem erőszak, hogyha valaki a visszautasítást nem magára veszi, hanem éppen úgy alakult a helyzet. A visszautasítás nem mindig az egyénnek szól.
Tehát jó lenne, ha a feministák nem terjesztenék tovább a hülyeségüket és békén hagynák a férfiakat. Ha ennyire fontos nekik a nemi egyenlőség menjenek Iránba és ott harcoljanak! Minket nyugatiakat hagyjanak békén és ne terjesszék férfigyülölő ideológiájukat! Férfiaknak meg bátorság!
10, az is opció, hogy a nő annyit esett pofára, vagy annyira szorította az idő, hogy a "biztonságos" biztos pasit választotta, a langyos egymás mellett éléssel, csak ne kelljen tovább keresni.
Nem akarnék ilyen kapcsolatot, de többet is láttam már.
Pedig nálam a nem az nem.
Ritka a fent írt eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!